Jullie zijn aan het scheiden en er moeten veel zaken geregeld worden. Niet alles kan geregeld worden tijdens het scheidingstraject. Er kunnen problemen blijven, waar jullie samen niet uitkomen. Bij 2Divorce begeleiden we jullie, naast de scheidingsbemiddeling, ook op allerlei andere gebieden.

 

Zorgservice

Wij bieden de 2Divorce Zorgservice. Deze service bieden we in samenwerking met verschillende specialisten. Denk bijvoorbeeld aan een relatietherapeut en een kindercoach. Maar ook aan een specialist op het gebied van psychische problemen, eetstoornissen of verslavingszorg. Jullie kunnen hier zelf gebruik van maken, maar ook samen met jullie kinderen. Een budgetcoach kan jullie helpen met de financiële huishouding en hoe jullie kunnen besparen op de kosten. Die worden immers hoger omdat er nu twee huishoudens zijn in plaats van één. Ook onze partners op het gebied van verzekeringen en belastingen staan voor jullie klaar.

 

Kinderen

Een scheiding is ook voor de kinderen vaak een emotionele periode. Ze zijn boos, verdrietig en hebben veel vragen. Kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid en geborgenheid. Jullie worden bijgestaan door een deskundige kindercoach, kindertherapeut of jeugdtherapeut. Ook na de scheiding. Lees meer over scheiden met kinderen.

 

Wil je ondersteuning krijgen van één van onze experts om echt een nieuwe start te kunnen maken? Vraag dan hier de Zorgservice aan en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Wij zorgen er dan voor, dat jullie met de juiste experts in contact komen.

 

 

Vraag hier de Zorgservice aan

Zorgservice aanvragen