Veel kinderen hebben ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn. Speciaal voor deze kinderen organiseert Zorgeloosch, voor het tweede jaar op rij, de Zorgenvrije dagen. Tijdens deze dagen doen de kinderen veel leuke dingen: spelen, sporten, noem maar op. Het thema is FUN! Plezier maken staat voorop. We doen spelletjes om elkaar beter te leren kennen; voor de gezelligheid, maar ook om even stil te staan bij de situatie van de kinderen.

 

We zorgen ervoor dat elk kind ook individueel aandacht krijgt. Na de Zorgenvrije dagen ontvang je als ouder een verslag hoe het met je kind is gegaan. Dat gebeurt binnen drie werkdagen. Zo weet je hoe de gesprekken met je kind zijn verlopen en wat het heeft laten zien en aangegeven. Wat er in het verslag komt, bespreken we vooraf met je kind. Het heeft daar een beslissende stem in.

 

Wanneer: 5 t/m 7 mei 2017 (inclusief twee overnachtingen)

Leeftijd: 9 t/m 14 jaar

Locatie: De Buiteling, Berenbergh 4, 7345 EG Wenum-Wiesel

Kosten: Gratis!

 

Voor meer informatie kun je mailen naar Maxim van Oostrum:

maxim.vanoostrum@zorgelooschgroep.nl

 

De verhalen van vorig jaar lezen? Lees ze hier.

 

 

 

Heb je er al zin in? Wij wel!

 

Schrijf je nu in!

[[[["field10","equal_to","1"]],[["show_fields","field14"]],"and"],[[["field10","equal_to","2"]],[["show_fields","field14,field15"]],"and"],[[["field10","equal_to","3"]],[["show_fields","field14,field15,field16"]],"and"],[[["field10","equal_to","4"]],[["show_fields","field14,field15,field16,field17"]],"and"]]
1
Naam
Telefoonnummer
Leeftijd kind 1your full name
Leeftijd kind 2your full name
Leeftijd kind 3your full name
Leeftijd kind 4your full name
Eventuele bijzonderhedenmore details
0 /
Previous
Next