Wat kost een scheiding bij 2Divorce?

We vertellen je graag alles over ons tarief tijdens het eerste, vrijblijvende kennismakingsgesprek. Met de scheidingsbemiddelaar bespreken jullie je persoonlijke situatie. Ook kijken we of er sprake is van wederzijds vertrouwen. 2Divorce werkt met een gegarandeerd, vast, all-in tarief.

[[[[]],[[]],"and"]]
1
Voornaam
Tussenv.
Achternaam
Telefoonnummer
PostcodePostcode
Huisnr.Huisnummer
Toev.Toev.
Vragen en/of opmerkingenmore details
0 /
Formulier verzonden vanaf
Previous
Next

Wat doen de bemiddelaars van 2Divorce voor dit vaste tarief?

  1. Er vinden zoveel gesprekken plaats als nodig is om tot goede afspraken te komen waarin jullie je beiden kunnen vinden. Gemiddeld zijn dat 4 tot 6 gesprekken maar als het nodig is, volgen er meer. We staan ervoor dat jullie in onderling overleg tot goede afspraken komen.
  2. Onze dienstverlening is compleet. Inclusief zijn: alle bemiddelende gesprekken, al het  uitzoekwerk en de berekeningen die noodzakelijk zijn en alle op jullie persoonlijke situatie gebaseerde adviezen. De door jullie gemaakte afspraken worden vastgelegd in een gedetailleerd ouderschapsplan en een scheidingsconvenant.
  3. Ook de correcte juridische afhandeling bij de rechtbank en inschrijving van de scheiding in de Registers van de Burgerlijke Stand zijn inbegrepen.
  4. Scheidingen op basis van een toevoeging van de raad voor de rechtsbijstand zijn uitgezonderd. Hiervoor geldt een andere regeling waarover wij jullie graag informeren.

Andere aanbieders

Voeren jullie nog oriënterende gesprekken met andere bemiddelaars of mediators? Vraag hen of hun tarief modulair is opgebouwd – in dit geval moet je vaak apart betalen voor bijvoorbeeld een ouderschapsplan of het uitzoeken van hypotheek of pensioenen. In veel gevallen wordt de BTW niet vermeld en – tenzij je een bedrijf bent – krijg je dit bedrag niet terug van de belasting. In sommige gevallen is er een maximaal aantal gesprekken, waarna een (hoger) uurtarief gaat gelden.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

2Divorce heeft haar dienstverlening zo ontworpen dat deze het beste aansluit bij de behoeften van haar cliënten. Onze ervaren bemiddelaars zijn goed opgeleid, hebben een MfN erkende familiemediation opleiding gevolgd en worden continu bijgeschoold. De kwaliteit van onze bemiddeling staat voorop. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief.