Als je besluit om een professional in te schakelen op welk gebied dan ook, maak je vast niet de keuze op basis van één aanbieding of offerte. Je gaat je verder oriënteren. Al is het maar om te toetsen of de eerste aanbieder de juiste diagnose heeft gesteld en of de prijs bij de aangeboden dienst passend is.

 

Mijn naam is Petra Lap en mijn werkgebied is Apeldoorn en de wijde omtrek. Ik ben mediator/echtscheidingsbemiddelaar en coach. Daardoor ben ik in staat iets verder te kijken dan de standaard mediator.

 

Zorg ervoor dat je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt! Maak een afspraak voor een kennismakings-/ toetsingsgesprek. Een tweede deskundige mee laten kijken zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt.

 

Geef je zelf dus de kans om zeker te weten dat je de goede keuzes maakt, en maak een afspraak voor een kennismakings- of toetsingsgesprek.

 

Met hartelijke groet,

scheidingsbemiddeling petra lap

 

 

Tel.: 088 1661 576
Email: petra.lap@2divorce.nl

 

Petra Lap is onder andere actief in en in de omgeving van Apeldoorn, Beekbergen, Brummen, Bussloo, Deventer, Ermelo, Harderwijk, Linde, Putten, Twello, Uddel  e.o.