Goed scheiden kan echt. Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid. Aan goed onderling overleg, concrete stappen en overzicht, zodat jullie weten waar jullie staan. Met goede afspraken die de basis vormen voor jullie nieuwe start. Jullie kunnen rekenen op onze ervaring en betrokkenheid.

 

Al jaren samen, toch uit elkaar?

Samen een bestaan opbouwen, de kinderen zien opgroeien en genieten van elkaar. Dat was jullie droom. Dit beeld krijgt plots een nieuwe wending. De kinderen zijn de deur uit en ondanks alle mooie jaren samen, zijn jullie uit elkaar gegroeid. Daarin zijn jullie niet alleen. Een scheiding hoeft geen streep te zetten door de fijne herinneringen die jullie samen hebben opgebouwd.

 

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak

 

Scheiden met begrip

Als je na een lange tijd uit elkaar wilt, dan gaat dat niet zonder emotie. Bij 2Divorce is daar ruimte voor. Bij ons is de bemiddeling onafhankelijk en onpartijdig. Onze bemiddelaars begeleiden jullie in de gesprekken, zodat je in goed overleg uit elkaar gaat, met waardering voor al het goede dat je samen hebt gedeeld. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de overwaarde van jullie woning? Hoe ga je om met minder inkomen binnen het huishouden? Jullie kunnen een andere zienswijze hebben over bijvoorbeeld de verdeling van het vermogen en de pensioenen. Onze bemiddelaars zorgen ervoor dat jullie in gesprek blijven en tot een oplossing komen. Zo maken jullie toekomstgerichte en toekomstbestendige afspraken.

Beeld website 55+ rondje met quote

Financieel advies

Om goed uit elkaar te gaan is het verstandig om met elkaar in gesprek te blijven, zodat jullie beiden op een goede manier verder kunnen. Bij 2Divorce zal een scheidingsbemiddelaar in overleg met een financieel adviseur zorgen dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over jullie financiële toekomst. Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Zorgservice

Naast de scheidingsbemiddeling, bieden we ook de 2Divorce Zorgservice. Hiermee staan we jullie ook bij op allerlei andere gebieden. Denk hierbij aan een relatietherapeut of budgetcoach. Kijk hier voor meer informatie over de Zorgservice.

 

Weten wie jullie hierbij kan helpen?

Ontmoet onze mediators

Is één van de onderstaande diensten iets voor jullie?

Scheiden met begrip

Lees meer

SCHEIDEN MET BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

Second opinion

Lees meer