Marco-van-NusSteeds meer mensen besluiten op latere leeftijd om uit elkaar te gaan. Dat is een heftige beslissing, want jullie hebben jarenlang een leven samen geleid. Waarschijnlijk hebben jullie ook kinderen gekregen en opgevoed. Bij een scheiding komen daarom veel emoties kijken. Daar komt bij dat er vaak onzekerheid heerst. Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie na de scheiding allebei voldoende inkomen genereren? Wie heeft recht op welk deel van het opgebouwde pensioen?

Mijn naam is Marco van Nus en ik ben mediator bij 2Divorce. Ik begrijp dat jullie duidelijkheid willen. Ik begeleid en adviseer jullie daarom graag gedurende het scheidingstraject. Samen maken we afspraken over onder andere huisvesting, pensioen, verzekeringen en vermogen. Stap voor stap nemen we alles door, zodat jullie na de scheiding allebei een nieuwe start kunnen maken.

Tijdens de gesprekken stel ik mij onafhankelijk op. Ik behartig de belangen van jullie beiden en leg de gemaakte afspraken vast in het echtscheidingsconvenant. Ik nodig jullie van harte uit voor een gratis en geheel vrijblijvende kennismaking, zodat ik jullie meer kan vertellen over het proces en het vaste tarief dat ik hanteer.

 

Met vriendelijke groet,

Marco van Nus
Tel.: 088 1661 587
Email: marco.vannus@2divorce.nl

 

Marco is onder andere actief in en in de omgeving van:

Limburg: o.a. Arcen, Bergen. Horst a/d Maas en Venray.

Noord-Brabant: Bakel, Boxmeer, Cuijk, Deurne, Gemert en Uden.