Wanneer jullie op latere leeftijd besluiten om uit elkaar te gaan, is dat een heftige en emotionele beslissing. Jullie zijn tenslotte erg lang samen geweest. Ook bestaat er vaak onzekerheid. Vooral de vrouw maakt zich vaak zorgen, omdat ze haar hele leven slechts parttime heeft gewerkt, maar na de scheiding wel zelf voldoende inkomen moet genereren.

Mijn naam is Fania Koppen en ik ben mediator bij 2Divorce in de regio’s Roermond, Venlo, Weert en Nederweert. Ik begrijp voor welke uitdaging jullie staan en help graag bij het creëren van zekerheid. Doordat ik vanuit een neutraal oogpunt naar de situatie kijk ben ik in staat jullie stap voor stap te begeleiden en te adviseren. Samen sluiten we een mooie periode af en maken we een nieuwe start. Ik heb respect voor wat er is geweest en laat ruimte open voor emoties.

Mijn belangrijkste doel is ervoor zorgen dat jullie je allebei goed voelen bij de gemaakte afspraken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de keuzes gericht zijn op de toekomst, zodat jullie zo goed mogelijk zijn voorbereid op de nieuwe situatie.

 

Vriendelijke groet,

Fania Koppen
Tel.:088 1661 588
Email: fania.koppen@2divorce.nl

 

Fania is onder andere actief in en in de omgeving van Heeze, Weert, Nederweert, Panningen, Posterholt, Reuver, Roermond, Tegelen en Venlo.