Jullie zijn waarschijnlijk jarenlang samen geweest. Jullie hebben kinderen opgevoed, een gezamenlijke vriendenkring opgebouwd en kennen elkaar door en door. Toch blijkt regelmatig dat dat niet genoeg is om elkaar gelukkig te blijven maken. Die constatering brengt vaak veel verdriet en onzekerheid met zich mee.

Mijn naam is Cindy van Lieshout, ik ben mediator bij 2Divorce en ondersteun jullie graag tijdens het scheidingstraject. Met mijn open, eerlijke en gestructureerde aanpak zorg ik voor duidelijkheid, want zeker vrouwen hebben in deze situatie vaak veel vragen. Waarschijnlijk heb je jarenlang parttime gewerkt en twijfel je of je het financieel gezien wel alleen redt. Vragen als: ‘Kan ik een eigen huis betalen?’ en ‘Heb ik recht op pensioen?’ worden veelvuldig gesteld. Op al dit soort vragen geef ik samen met een financieel adviseur antwoord. Zo weten jullie waar jullie aan toe zijn en kunnen er afspraken worden gemaakt waar jullie allebei achterstaan.

Een verschillende zienswijze is daarbij geen enkel probleem. Als onafhankelijke derde partij luister ik zonder oordeel naar jullie wensen en denk ik mee over oplossingen. Wanneer jullie met elkaar in gesprek blijven en respect hebben voor alles wat er is geweest, zetten we samen stappen richting een nieuwe start. Met de fijne herinneringen aan de tijd samen in jullie gedachte, want die blijven gelukkig altijd bestaan.

Lees meer over mij en/of neem direct contact met me op. Ik reageer altijd binnen een dag.

 

Met vriendelijke groet,

Cindy van Lieshout
Tel.: 088 1661 507
E-mail: cindy.vanlieshout@2divorce.nl

 

Cindy is onder andere actief in en in de omgeving van Tilburg, Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Baarle Nassau en Oisterwijk.