Goed scheiden kan echt. Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid. Aan goed onderling overleg, concrete stappen en overzicht, zodat jullie weten waar jullie staan. Met goede afspraken die werken in de toekomst. Jullie kunnen rekenen op onze ervaring en betrokkenheid.


Scheiden met begripScheiden met begrip

Tijdens jullie scheiding moeten er persoonlijke zaken worden besproken, denk aan ouderschap, financiën, hypotheek en pensioen. De scheidingsbemiddelaars van 2Divorce zorgen ervoor dat jullie in gesprek blijven met elkaar. Een goede communicatie is belangrijk om tot (nieuwe) afspraken voor de toekomst te komen. Dankzij onze scheidingsbemiddelaars kunnen jullie op een constructieve manier met elkaar overleggen en onderhandelen. Goede communicatie is belangrijk om tot (nieuwe) afspraken voor de toekomst te komen. Scheiden met begrip bij 2Divorce is inclusief convenant, ouderschapsplan en de afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank. Onze scheidingsbemiddelaars zorgen voor het best mogelijke resultaat voor beiden, zodat jullie allebei op een goede manier verder kunnen.

 

Wat doen we?

Bij de scheidingsbemiddeling van 2Divorce biedt een onafhankelijke bemiddelaar hulp om tot goede afspraken te komen. Wij begeleiden jullie bij het zoeken naar oplossingen en hebben hierin een begeleidende en ondersteunende rol. De uiteindelijke keuzes maken jullie zelf. Voor jullie maar zeker ook voor jullie kinderen is deze manier van scheiden rustiger dan wanneer jullie uit elkaar gaan via advocaten.
Door te kiezen voor scheidingsbemiddeling verlagen jullie de kans op grote conflicten en hebben jullie zelf invloed op de gemaakte afspraken.

 

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak

 

In de meeste gevallen is het ook belangrijk om de financiële situatie te bespreken. Hoe regelen jullie de hypotheek en kan je wel in het huis blijven wonen? Daarvoor hebben we bij 2Divorce Scheiden met begrip en woonoplossing

 

Gratis kennismakingsgesprek

Bij 2Divorce werken we met professionele bemiddelaars, die worden geselecteerd op professionaliteit en deskundigheid. Onze bemiddelaars zijn verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de actuele kennis van zaken in het werkveld. Dit doen ze door het volgen van workshops, masterclasses, opleidingen, audits, actuele vakbekwaamheid toetsen en intervisies (het delen van ervaringen onderling en bespreken van relevante cases).

Wij werken met een vast tarief, zodat je achteraf niet met verassingen wordt geconfronteerd. Wil je weten of onze manier van scheiden bij jullie past? Neem dan contact op met een mediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Benieuwd naar onze bemiddelaars?

Ontmoet ze

Is één van de onderstaande diensten iets voor jullie?

SCHEIDEN MET BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

GOEDKOOP SCHEIDEN MET TOEVOEGING

Lees meer

2Divorce
Zorgservice

Lees meer