Een scheiding zorgt voor financiële onzekerheden. Allerlei vragen schieten door je hoofd. Kan ik alle kosten nog wel betalen? Kan ik na de scheiding in het huis blijven wonen? En hoe regelen we de hypotheek? Vragen die niet zomaar te beantwoorden zijn. Wat jullie afspreken over de partner- en kinderalimentatie heeft bijvoorbeeld invloed op de mogelijkheden voor jullie hypotheek.


Na de scheiding in het huis blijven wonen

Met een analyse van jullie financiële situatie maken we een reële inschatting of één van jullie in het huidige huurhuis of koopwoning kan blijven wonen. Bij de meeste banken kan je pas over je hypotheek komen praten als het convenant klaar is. In veel gevallen komt het voor dat het echtscheidingsconvenant wordt afgewezen door de bank. Zorg er dus voor dat de afspraken die jullie maken voldoen aan de eisen van de bank en hypotheekverstrekker.

Nascheidingwonen quote

SnelWonenScan©

Onze financieel adviseur en scheidingsbemiddelaar zorgen er samen voor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Dankzij onze SnelWonenScan© weten jullie al tijdens het intakegesprek of het financieel haalbaar is om jullie woonoplossing ook daadwerkelijk te realiseren. Wat we tijdens de scheiding berekenen, is gegarandeerd een oplossing die financieel mogelijk is. Jullie krijgen direct antwoorden en dat geeft rust en duidelijkheid.

 

De herzieningsgarantie©

Financieel advies is bij ons een vast onderdeel van het traject. Om te voorkomen dat jullie convenant straks niet voldoet aan de eisen van de bank of hypotheekverstrekker, werken onze bemiddelaars intensief samen met een financieel adviseur. Zo hebben jullie de garantie dat het scheidingsconvenant niet herzien hoeft te worden. Een hele zorg minder!

Ga voor meer informatie over deze service bij 2Divorce naar: Scheiden met begrip en Woonoplossing

 

Wist je dat…

  • Een dergelijke aanpak uniek is in de markt?
  • De samenwerking met een financieel adviseur diverse fiscale voordelen oplevert?
  • De afspraken die worden gemaakt in het scheidingsconvenant, op deze manier ook daadwerkelijk door de bank worden geaccepteerd?
  • Je hierdoor na de scheiding een betere start maakt?

 

Wil je snel weten waar jullie aan toe zijn?

Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niets.

Maak een afspraak

Is één van de onderstaande diensten iets voor jullie?

SCHEIDEN MET BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

Scheiden met
begrip

Lees meer

2Divorce
Zorgservice

Lees meer