Als duidelijk is dat jullie gaan scheiden kun je vaak nog niet alles overzien. Je hoort wat van bekenden en zoekt informatie op het internet. Maar wat moet je nu doen?

Ik ben Nina Tillema en werk als echtscheidingsbemiddelaar in de regio Enschede-Hengelo. Ik kan jullie begeleiden tijdens het gehele scheidingstraject. Dit is inclusief convenant, ouderschapsplan en de afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank. Ik werk met een vast tarief zodat je achteraf niet met verrassingen wordt geconfronteerd. Wil je weten of deze manier van scheiden bij jullie past? Neem dan contact met mij op. Ik vertel jullie graag meer.

 

Vriendelijke groet,
Nina Tillema
Tel.: 088 1661 538
Email: nina.tillema@2divorce.nl

 

Nina Tillema is bemiddelaar in: Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal, Zenderen, e.o.