Bij scheiden komt veel kijken. Je begint aan een traject wat veel emotie oproept en waarbij je veel moet regelen wat ook weer veel vragen oproept. Hoe gaat het met de zorg van de kinderen en wie blijft er in de woning?

Mijn naam is Mariëlle de Mooij en ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Leiden/Bollenstreek. Ik kan jullie helpen om rust en overzicht te krijgen in het doolhof van scheiden. Samen met jullie doorloop ik het gehele scheidingsproces. Zodat je na afloop een goed gevoel overhoudt. Neem contact met me op en kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Stuur een email, bel naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in.

 

Met vriendelijke groet,

Mariëlle de Mooij
Tel.: 088 1661 519
Email: marielle.demooij@2divorce.nl

 

Mariëlle is onder andere actief in Leiden en in de omgeving van Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout en Katwijk.