margot-thumpnailDe beslissing is genomen, jullie gaan scheiden. Voordat jullie tot deze beslissing gekomen zijn, is er vaak al veel vooraf gegaan. Deze periode gaat gepaard met veel emoties en onzekerheden. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden en jullie op een respectvolle manier met elkaar blijven communiceren. Dat is niet altijd eenvoudig. Daarnaast moeten er veel beslissingen genomen worden over bijvoorbeeld huisvesting, alimentatie en pensioenen, waarvan de consequenties niet altijd te overzien zijn.

 

Mijn naam is Margot van der Vegt. Ik ben scheidingsbemiddelaar/ mediator voor 2Divorce voor de regio Hellevoetsluis, Spijkenisse, Hoogvliet e.o. Met mijn kennis en ervaring begeleid ik jullie door het gehele scheidingsproces. Wederzijds respect is hierbij voor mij het belangrijkste uitgangspunt. Alles wat we bespreken, is vertrouwelijk.

Ik geef jullie inzicht in de mogelijkheden die er zijn, zodat jullie keuzes kunnen maken die voor beiden goed voelen. Als jullie een eigen woning hebben, kan er vrijblijvend een financieel adviseur bij het eerste gesprek aanwezig zijn. Hierdoor krijgen jullie direct duidelijkheid over de haalbaarheid van jullie woonwensen. Dit geeft rust en ruimte voor een nieuwe start voor jullie allebei.

 

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Margot van der Vegt
Tel: 088 1661 559
Email: margot.vandervegt@2divorce.nl

 

Margot is onder andere actief in Brielle, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Maassluis, Oud-Beijerland, Spijkenisse, e.o.