Als je gaat scheiden, heb je vooral behoefte aan duidelijkheid en goed overleg. Er moeten afspraken gemaakt worden voor de toekomst. Hoe regel je de afspraken voor de kinderen? Heb je recht op alimentatie? Kan je nog wel in het huis blijven wonen?

 

Scheidingsbemiddeling

Tijdens jullie scheiding moeten er persoonlijke zaken worden besproken, denk aan ouderschap, financiën, hypotheek en pensioen. De scheidingsbemiddelaars van 2Divorce zorgen ervoor dat jullie in gesprek blijven met elkaar. Een goede communicatie is belangrijk om tot (nieuwe) afspraken voor de toekomst te komen. Scheiden met begrip bij 2Divorce, is inclusief convenant, ouderschapsplan en de afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank. Een scheidingsbemiddelaar helpt jullie om op een constructieve manier te overleggen en onderhandelen. Met ruimte voor emotie en oog voor jullie persoonlijke omstandigheden.

 

Weten wat de mogelijkheden zijn die bij jullie passen?

Maak een afspraak

 

Scheiden met begrip en Woonoplossing

Wij begeleiden jullie bij het zoeken naar oplossingen. Met Scheiden met begrip en Woonoplossing zorgen een financieel adviseur en de scheidingsbemiddelaar er samen voor dat de afspraken die er worden gemaakt over de hypotheek ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. In veel gevallen komt het namelijk voor dat het echtscheidingsconvenant wordt afgewezen door de bank. Bij ons niet.

Dankzij onze SnelWonenScan© weten jullie al tijdens het intakegesprek of het financieel haalbaar is om jullie woonoplossing te realiseren. Wat we tijdens de scheiding berekenen, is gegarandeerd een oplossing die financieel mogelijk is.

Jullie krijgen direct antwoorden en dat geeft rust en duidelijkheid. Dit voorkomt dat jullie convenant straks niet voldoet aan de eisen van de bank of hypotheekverstrekker. Zo hebben jullie de garantie dat het scheidingsconvenant uitvoerbaar is en jullie achteraf niet opnieuw in gesprek hoeven te gaan. Wij noemen dat de Herzieningsgarantie©.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Bij 2Divorce werken we met professionele bemiddelaars, die worden geselecteerd op professionaliteit en deskundigheid. Onze bemiddelaars zijn verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de actuele kennis van zaken in het werkveld. Dit doen ze door het volgen van workshops, masterclasses, opleidingen, audits, actuele vakbekwaamheid toetsen en intervisies (het delen van ervaringen onderling en bespreken van relevante cases).

Wij werken met een vast tarief, zodat je achteraf niet met verassingen wordt geconfronteerd. Wil je weten of onze manier van scheiden bij jullie past? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Benieuwd naar wie jullie kan helpen?

Ontmoet onze mediators

Is één van de onderstaande diensten iets voor jullie?

Scheiden met
begrip

Lees meer

GOEDKOOP SCHEIDEN MET TOEVOEGING

Lees meer

SECOND
OPINION

Lees meer