Marco-van-NusGedurende een scheidingstraject maken jullie – eventueel met behulp van een mediator – afspraken over onder andere de kinderen, huisvesting, pensioen, verzekeringen en vermogen. Jullie doen je uiterste best om keuzes te maken die langere tijd houdbaar zijn. Toch is het bijna onmogelijk om afspraken te maken die altijd passen bij de situatie. Het leven verandert continu en je weet nooit wat de toekomst jullie brengt.

Mijn naam is Marco van Nus. Ik ben mediator bij 2Divorce en voer regelmatig een scheiding APK uit. Tijdens zo’n APK bespreken we het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Past de zorgverlening van de kinderen bij de huidige situatie? Hebben alle partijen nog steeds een goed gevoel bij de gemaakte keuzes? Is het bedrag dat wordt betaald aan kinderalimentatie toereikend? Stap voor stap nemen we de documenten door. Indien nodig passen we eerder gemaakte afspraken aan.

Door regelmatig te evalueren voorkomen jullie frustratie en onenigheid. Ik help jullie hier als onafhankelijke partij graag bij, zodat jullie zeker weten dat allebei jullie belangen worden behartigd.

 

Met vriendelijke groet,

Marco van Nus
Tel.: 088 1661 587
Email: marco.vannus@2divorce.nl

 

Marco is onder andere actief in en in de omgeving van:

Limburg: o.a. Arcen, Bergen. Horst a/d Maas en Venray.

Noord-Brabant: Bakel, Boxmeer, Cuijk, Deurne, Gemert en Uden.