Amber Droog profiel (thumpnail)Tijdens de scheiding hebben jullie afspraken gemaakt. Over de verdeling van jullie bezittingen, alimentatie en, als jullie kinderen hebben over de kinderen. Gaandeweg de tijd hebben jullie je nieuwe leven opgebouwd en zijn de kinderen groter geworden. Met andere woorden; hoe het toen was, is het nu niet meer.

 

Een ouderschapsplan is niet in beton gegoten en het is heel goed mogelijk dat de toen gemaakte afspraken niet meer passen bij de leeftijd van jullie kinderen of jullie huidige leven. Het is in zo’n geval verstandig de afspraken van toen samen te evalueren en waar nodig aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan de zorgverdeling of de kinderalimentatie. Dit kan meestal al in één of twee gesprekken, waarbij ik jullie gesprekken begeleid en zorg voor een aangepast ouderschapsplan. Als de kinderalimentatie moet worden herzien, maak ik voor jullie een nieuwe berekening en neem dit op in het ouderschapsplan.

 

Ook als jullie in gesprek willen over aanpassing van de partneralimentatie of de verdeling van de nog onverdeelde woning, kan ik jullie helpen. Zodra jullie het er over eens zijn, worden de afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen jullie weer verder met afspraken die passen in het leven van jullie beiden.

 

Meer weten? Jullie zijn van van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Met vriendelijke groet,

Amber Droog
Tel.: 088 1661 558
Email: amber.droog@2divorce.nl

 

Amber is onder andere actief in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Lansingerland, Nieuwerkerk aan den IJsselRotterdam Noord-Oost.