Een scheiding is een intensief proces, waarbij gedachten, gevoelens en emoties door elkaar heen lopen. Beslissen nemen over de toekomst van jullie kinderen en de afwikkeling van de zakelijke kant van de scheiding kan behoorlijk in- en aangrijpend zijn.

 

Even voorstellen..

Mijn naam is Amber Droog en ik ben moeder van twee kinderen. Lang werkte ik als accountmanager in de financiële dienstverlening. Daar ontdekte ik dat mijn werkplezier komt uit het contact met mensen en hulp bieden bij het maken van de juiste keuzes. Ieder mens en iedere situatie is uniek. Daarbij horen geen standaardoplossingen, maar maatwerk met oog voor de personen en de omstandigheden. Mijn daarop volgende werkzaamheden waren vooral gericht op het helpen van en voorbereiden op een nieuwe stap in het leven van cliënten. Deze vorm van begeleiding en coaching was een heel persoonlijk traject, waarbij kwetsbaarheid, dromen en realiteit hand in hand gingen.

In deze periode ondervond ik zelf dat er tijdens een scheiding heel veel op je af komt en dat je meer dan normaal behoefte hebt aan houvast. Dat houvast bied ik jullie graag als scheidingsbemiddelaar. Door jullie inzicht te geven in de stappen die genomen moeten worden, met aandacht voor jullie (financiële) situatie.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Ruimte voor emoties
Amber DroogJe hoeft het bij mij niet altijd met elkaar eens te zijn en is er ruimte voor emotie. Wel laat ik jullie openstaan voor de zienswijze en het gevoel van de ander. Gelijkwaardigheid in de gesprekken en de afwikkeling is een voorwaarde. Van mij mogen jullie verwachten dat ik neutraal ben en blijf en ik me inzet voor een goede oplossing voor jullie beiden.

Als scheidingsbemiddelaar geef ik jullie inzicht in het proces en begeleid ik jullie met een positieve, oplossende en een op de toekomst gerichte aanpak. Jullie krijgen allebei inzicht in jullie huidige en toekomstige financiële situatie, zodat je afspraken kunt maken waar je achter staat. Daar zet ik mij persoonlijk voor in, zodat jullie op de best mogelijke manier een nieuwe start kunnen maken. Voor jezelf én voor je kinderen.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het traject dat jullie ingaan, zal soms best zwaar zijn. Dan is het prettig om samen te werken met iemand in wie jullie vertrouwen hebben en bij wie jullie je op je gemak voelen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan daarom altijd; jullie zijn van harte welkom op mijn kantoor in Capelle aan den IJssel of op één van onderstaande gesprekslocaties.

Een afspraak maken kan via het formulier rechts op deze pagina. Ik neem dan binnen 1 werkdag contact op. Rechtstreeks bellen of mailen mag natuurlijk ook.

 

Mijn gesprekslocaties:

  • Lylantse Plein 1, 2908LH Capelle aan den IJssel (vlakbij OV en uitvalswegen; gratis ruime parkeergelegenheid).
  • Max Euwelaan 21-26, 3062MA Rotterdam

Daarnaast beschik ik over een tweetal gesprekslocaties in de directe omgeving van Lansingerland.

 

Amber Droog
Tel.: 088 1661 557
Email: amber.droog@2divorce.nl

 

Beoordeling van klant uit Berkel en Rodenrijs: Als je, je meteen op je gemak voelt, ziet dat er 100% inzet is, alle vragen duidelijk beantwoord worden, alles op alles zetten om het uiteindelijke doel te behalen. Petje af! Mijn dank is enorm.

Beoordeling van klant uit Schiedam: Een scheiding is niet alleen emotioneel maar ook moeilijk met alles wat op je afkomt. Amber heeft ons aan de hand genomen en ons erdoorheen geholpen. Dank Amber voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

 

Amber is onder andere actief in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJsselLansingerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam Noord Oost.

 

Gerelateerde onderwerpen: