Kan ik jullie helpen?

Het beëindigen van een relatie is een ingrijpende gebeurtenis. Naast alle emotie en onzekerheid moet er tijdens de scheiding ook veel geregeld worden. Jullie moeten afspraken maken en belangrijke beslissingen nemen.
Er zullen ook veel vragen zijn. Hoe verdelen we onze bezittingen ? Wie kan er in het huis blijven wonen en is de hypotheek of huur dan nog te betalen? Moet een van ons alimentatie gaan betalen? En hoe regelen we de zorg voor onze kinderen?

Het is goed om dan iemand te hebben die alle zaken rond de scheiding kan regelen. Iemand die jullie vragen beantwoordt, jullie ontzorgt en inzicht en duidelijkheid geeft in jullie nieuwe toekomst. Als scheidingsbemiddelaar zet ik mij daar graag voor in.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Even voorstellen..

Mijn naam is Patricia Derks, scheidingsbemiddelaar bij 2Divorce in de regio Delft, Zoetermeer en Schiedam.
Na mijn studie Nederlands recht heb ik jarenlang gewerkt in de financiële dienstverlening. Hier heb ik met veel plezier mensen begeleid bij het nemen van belangrijke (financiële) beslissingen. Mede door mijn kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan, ben ik in staat om jullie te begeleiden in het gehele scheidingstraject. Ik zoek naar oplossingen die rekening houden met de belangen van jullie beiden en geef ruimte voor emotie.

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

In de hectische tijd van een scheiding bied ik jullie rust en duidelijkheid. Door middel van een gestructureerde, persoonlijke en betrokken aanpak help ik jullie om het overzicht te bewaren. Tijdens onze gesprekken bespreken we stap voor stap alle zaken die tijdens een scheiding geregeld moeten worden. De verdeling van de zorg voor de kinderen is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast is er veel aandacht voor jullie woonsituatie en de financiële gevolgen van de scheiding. Aan de hand van jullie inbreng werken we samen toe naar concrete afspraken waar jullie beiden achterstaan. Op die manier leggen jullie een goede basis voor een nieuwe toekomst.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie meer weten over wat ik voor jullie in je scheidingstraject kan betekenen? Dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Een afspraak maken kan via onderstaand telefoonnummer of emailadres. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig contact met jullie op.

Hebben jullie een eigen woning, dan kan al bij het kennismakingsgesprek een financieel adviseur aanwezig zijn die de mogelijkheden voor jullie woonoplossing in kaart zal brengen.

 

Mijn gesprekslocaties

Marshallaan 2, 2625 GZ Delft
Bleiswijkseweg 55, 2712 PB Zoetermeer
Max Euwelaan 21-26, 3062MA Rotterdam

 

Patricia Derks
Tel.: 088 1661 517
Email: patricia.derks@2divorce.nl

 

Patricia is bemiddelaar in: Delft, Pijnacker, Schiedam, Zoetermeer, e.o. 

 

Klantervaring

Beoordeling van een klant uit Zoetermeer: Alles goed uitgelegd met voor- en nadelen. Goede begeleiding bij een, voor ons, vervelende periode in ons leven.

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Gerelateerde artikelen: