Scheiden doe je niet zo maar even
Mijn naam is Anja van Ree, scheidingsbemiddelaar Utrecht e.o. Ik ben een vrolijke en vindingrijke Utrechtse en woon samen met mijn twee tieners in Nieuwegein. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat een scheiding in goed overleg wordt geregeld. Door een scheiding op basis van respect voor elkaar, voor eventuele kinderen en voor alles wat er is geweest te benaderen, kunnen er afspraken worden gemaakt waar jullie beiden achter staan. Zo is het voor jullie allebei mogelijk na afloop van deze periode met een goed gevoel op de scheiding terug te kijken en een nieuwe start te maken. 

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?Anja-scheiden-Utrecht
Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, waar naast praktische zaken ook veel emotie bij komt kijken. Ik help jullie door middel van een gestructureerde, persoonlijke en betrokken aanpak het overzicht te bewaren. Tijdens onze gesprekken bespreken we stap voor stap alle zaken die tijdens een scheiding geregeld moeten worden. De verdeling van de zorg voor de kinderen is hierin een belangrijk onderdeel.
Omdat scheiden daarnaast hand in hand gaat met het financiële vraagstuk zal dit uitgebreid aan de orde komen. Ik merk dat veel stellen zich zorgen maken over de gezamenlijke woning. Moet het verkocht worden of kan één van jullie er blijven wonen? Daarom zal er in een vroeg stadium van het traject  een financieel specialist aanschuiven die je hierover kan informeren. Soms is dat zelfs al bij de aanvang van het traject. Dat geeft duidelijkheid, overzicht en rust.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Ervaring
Afgelopen jaren heb ik al meer dan 100 stellen geholpen de scheiding succesvol en met onderling begrip af te ronden. En toch blijft iedere scheiding weer uniek. Scheiden is maatwerk, er zijn geen 2 mensen zoals jullie. Het is mijn rol om in kaart te brengen wat er tussen jullie afgesproken moet worden en daar afspraken over te maken. Wanneer we uiteindelijk alle stappen hebben besproken en jullie samen afspraken hebben gemaakt, stel ik een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan op waarin alles staat beschreven.

 

Kosteloze kennismaking     
Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Als we samen het scheidingstraject ingaan, spreken we vooraf een vast tarief af. Wanneer uiteindelijk het traject langer blijkt te duren dan gedacht, heeft dit geen invloed op de kosten. Een afspraak maken kan door middel van het invullen van het contactformulier, door een e-mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen.

 

Mijn gesprekslocatie:
Zoomstede 25, 3431 HK in Nieuwegein

 

Anja van Ree
Tel.: 088 1661 563
E-mail: anja.vanree@2divorce.nl
Wil je mij volgen op Facebook gebruik dan deze link: Facebook
Daarnaast kan je mij ook opzoeken op LinkedIn via deze link:  LinkedIn

MfN registermediator logo

 

 

 

Beoordeling van klant uit De Meern: Anja is een zeer betrokken mediator en een heel prettig persoon om aan tafel te hebben.
Ik zou haar zeer aanbevelen mocht je in dezelfde situatie belanden!

Beoordeling van klant uit Nieuwegein: Anja is deskundig en vakkundig. Zij neemt de tijd om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Het gaat soms ten koste van haar eigen tijd. Maar tijd speelt geen rol. Zij neemt alle tijd om ons de zaken rondom de echtscheiding zo goed mogelijk uit te leggen. Ik waardeer haar vakwerk enorm.

Mail van een klant naar verloop van tijd: Het is al weer even geleden dat wij contact hadden met elkaar. Inmiddels hebben mijn ex-man en ik ons contact weer kunnen herstellen en alweer een aantal keer gezellig samen met de kinderen pannenkoeken kunnen eten of BBQ-en met zijn allen. Niet alleen fijn voor ons, maar ook zeker voor onze jongens!
Het was fijn om de gesprekken te hebben met jou erbij als onpartijdige bemiddelaar, waarvoor dank.

 

Anja is onder andere actief in Bunnik, De Meern, Haarzuilens, Houten, IJsselstein, Langerak, Leidsche Rijn, Lopik, Lunetten, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Vleuterweide.

 

Artikelen geschreven door Anja van Ree: