Scheiden doe je niet zo maar even
Ik ben Vincent Weggeman (1971), ik heb twee kinderen en ben een gepassioneerd mediator. Als het over scheiden gaat, weet ik niet alleen vanuit mijn vak waar ik het over heb. Zelf ben ik alweer enige tijd geleden gescheiden. In mijn geval stonden mijn toenmalige partner en ik plotseling lijnrecht tegenover elkaar. We hadden beiden een advocaat in de arm genomen. Uiteindelijk vonden wij dit allebei niet prettig, erg zakelijk en bovendien behoorlijk duur. We hebben het advies van vrienden opgevolgd om naar een mediator te gaan.

 

Een beter advies had ik niet kunnen krijgen. Op geheel onpartijdige wijze zorgde deze bemiddelaar voor wederzijds begrip en hij toonde menselijkheid. Het gaf mij een bijzonder fijn gevoel dat hij alles voor ons regelde, zowel praktisch als juridisch, en daarbij ook oog had voor het belang van onze zoon en dochter.

 

Het enige wat ik toen miste, was hulp bij de financiële kanten van een scheiding. Je maakt je toch zorgen over huis en hypotheek, kinder- en partneralimentatie, belasting- en fiscale zaken. Deze aspecten zijn vast onderdeel van het mediationgesprek dat ik samen met mijn collega financieel echtscheidingsadviseur met jullie voer. Die combinatie maakt dat we vaak al in het eerste kennismakingsgesprek een deel van de zorgen kunnen wegnemen of in elk geval duidelijkheid kunnen verschaffen.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Kosteloze kennismaking     
Het is belangrijk dat het voor jullie beiden goed voelt als ik jullie scheiding begeleid. Je kunt een kosteloze kennismaking plannen. Tijdens dit gesprek leggen mijn collega echtscheidingsadviseur en ik alles duidelijk uit en jullie kunnen natuurlijk al je vragen stellen. We komen graag langs, dat kan ook bij jullie thuis.

 

Mijn gesprekslocatie:
Winthontlaan 200, 3526 KV in Utrecht

 

Vincent Weggeman
Tel.: 085 01 31 865
E-mail: vincent.weggeman@zorgeloosch.nl

 

 

Vincent is onder andere actief in Bunnik, De Meern, Haarzuilens, Houten, IJsselstein, Langerak, Leidsche Rijn, Lopik, Lunetten, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Vleuterweide.