Om goed uit elkaar te gaan is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Een bemiddelaar kan hierbij van grote waarde zijn.

Tijdens het echtscheidingstraject neem ik jullie beiden aan de hand mee door het woud van berekeningen, plannen en regelgeving. Gedurende dit proces is er alle ruimte voor emotie en werken we samen toe naar het opstellen van afspraken waar jullie je beiden in kunnen vinden.

 

Even voorstellen…

Mijn naam is Monique Prins. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als adviseur Personeel en Organisatie pas ik toe in mijn rol als mediator. Mensen omschrijven mij als een toegankelijke sparringpartner met een goed luisterend oor, integer, analytisch en nauwkeurig.

Als scheidingsbemiddelaar geef ik ruimte voor emoties en ondersteun ik jullie bij het vinden van oplossingen. Ik kan jullie helpen om met elkaar in gesprek te blijven; goede communicatie is belangrijk om afspraken te kunnen maken voor de toekomst. Voor jullie en voor jullie kinderen.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Wat kan ik voor jullie doen?

Als jullie hebben besloten uit elkaar te gaan komt er veel op je af. Praktische vragen en zakelijke aangelegenheden. Ik kan jullie als mediator begeleiden bij het scheidingstraject. Ik ben onpartijdig en heb oog voor jullie beider inbreng.

Ik breng structuur aan in het proces en stapsgewijs nemen we diverse onderwerpen door en de afspraken hierover leg ik vast in het echtscheidingsconvenant. Ik geef informatie, praktisch advies en ondersteun jullie bij het vinden van gezamenlijke oplossingen waar jullie beiden achter staan.
Dat geeft duidelijkheid en rust. Zeker omdat de afspraken meestal voor een lange periode worden vastgelegd.

 

Kinderen

Ook voor de kinderen is het scheidingsproces ingrijpend en emotioneel. Vanzelfsprekend besteden we aandacht aan wat de scheiding voor hun betekent. Juist voor de toekomst van jullie kinderen is het belangrijk om als ouders duidelijke afspraken te maken over hoe de zorgverdeling er uitziet.

De afspraken hierover leg ik vast in een ouderschapsplan. Ik kan jullie hierbij helpen en adviseren. Het gaat vooral om de situatie na de scheiding. Dat jullie beiden verder kunnen met jullie eigen leven, niet meer als partners maar wel als ouders, met voldoende aandacht, tijd en zorg voor je kinderen.

 

Zakelijke kant

Hoe zit het met jullie bezittingen, verzekeringen en pensioen? Ik kan me voorstellen dat jullie je ook zorgen maken over de woning en de hypotheek. Moeten jullie het huis verkopen? Of kan een van jullie het huis overnemen? En waar moet de andere dan gaan wonen? Ik werk samen met een financieel adviseur die direct duidelijkheid kan geven over jullie woonmogelijkheden.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie meer weten over de werkwijze en wat ik voor jullie kan betekenen? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Ik ben bereikbaar per email of telefoon. Je kan ook het contactformulier invullen.

 

Mijn gesprekslocatie

Berencamperweg 8, 3861MC Nijkerk
Koninginnelaan 6, 3762DE Soest

 

Met hartelijke groet,

Monique Prins

Tel.: 088 1661 557
Email: monique.prins@2divorce.nl

 

Monique Prins is bemiddelaar in Amersfoort, Baarn, Leusden, Nijkerk, Soest, Zeist e.o.

 

Gerelateerde artikelen: