Even voorstellen

Mijn naam is Helma Overeem en ik ben mediator voor 2Divorce in de provincie Groningen. Als scheidingsbemiddelaar ben ik bezig met de praktische kant van een scheiding, maar ook met de menselijke kant en alle bijbehorende gevoelens. Die combinatie ligt mij heel goed.
Ik ben moeder van drie dochters en een echt buitenmens. Ik word ontzettend blij van wandelen of fietsen door het prachtige Groninger landschap. Verder ben ik veel bezig in mijn moestuin: een beetje wroeten in de modder, zaaien en met een beetje geluk ook oogsten. Altijd spannend wie de strijd om de sla wint: de slakken of ik.

 

Wat anderen over mij zeggen

Ik ben nuchter en rustig en mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Wat kan ik voor jullie doen?helma-overeem2

Ik regel jullie scheiding van begin tot eind en maak inzichtelijk wat er moet gebeuren. Die enorme berg waar jullie tegenop zien wordt begaanbaar. Onder mijn begeleiding maken jullie de afspraken die het beste bij jullie passen. Met een traan en soms ook een lach. Met begrip en respect. Jullie scheiding kan al binnen drie maanden helemaal afgerond zijn. Zo kunnen jullie straks allebei een nieuwe start maken.

 

Meer weten?

Jullie zijn van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel me op telefoonnummer 088 1661 591 of vul het contactformulier op deze pagina in. Ik neem dan binnen één werkdag contact met jullie op.

 

Mijn gesprekslocaties:

Peizerweg 132, 9727 AN Groningen
Het Coachhuis, Beneden Oosterdiep 42, 9641 JE Veendam
Fivelpoort 10, 9902 SR Appingedam

 

Helma Overeem

Tel: 088 1661 591
Mail: helma.overeem@2divorce.nl

 

Beoordeling van klant uit Groningen: Helma was de perfecte match voor onze scheidingstraject. De klik was er al meteen bij het kennismakingsgesprek. Tijdens het traject bemiddelde ze prima en kwam met aanvaardbare oplossingen bij tegengestelde belangen. Afspraken kwam ze prima na en was geduldig met onze vragen en legde het nog een keer uit als het niet meteen duidelijk was.

Beoordeling van een klant uit Hoogezand: Ik heb een zeer goede ervaring met onze mediator, in hoeverre een scheiding een goede ervaring genoemd mag worden. We werden goed begeleid!

 

Helma is onder andere actief in de omgeving van Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Grootegast, Haren, Leek, Loppersum, Marum, Stadskanaal, Ten Boer, Uithuizen, Veendam, Winsum, Winschoten, Zuidhorn.

 

Gerelateerde artikelen: