Even voorstellen

Mijn naam is Fania Koppen en ik ben werkzaam als mediator in de regio Roermond, Venlo, Weert en Nederweert. Voordat ik mediator werd, heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt als financieel adviseur met als specialiteit echtscheidingen. Mede dankzij de kennis en ervaring die ik daarin heb opgedaan, ben ik in staat om jullie stap voor stap te begeleiden in het emotionele traject waar jullie voor staan.

 

Mediation, hoe werkt dat? 

Ooit hebben jullie voor elkaar gekozen, nu gaan jullie uit elkaar. Deze keuze heeft echter wel financiële en juridische gevolgen. Wederzijds respect is de basis voor mediation. Als echtscheidingsmediator ben ik een neutraal persoon die geen partij kiest voor jou of je partner. Vanuit een neutraal oogpunt kijk ik naar de problemen die optreden tijdens de echtscheiding. Samen zullen we kijken naar wat in jullie situatie de beste oplossing is. Het gaat erom dat jullie beiden  je goed voelen bij de gemaakte afspraken en dat de afspraken gericht zijn op de toekomst.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Onderwerpen
Tijdens de gesprekken komen dan vragen aan bod als: Wat doen we met het huis? Hoe zit het met ons spaargeld… en het pensioen? Als moeder van twee dochters kan ik me goed voorstellen dat je je zorgen maakt over wat de scheiding met je kind doet. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan wat het voor jullie kinderen betekent en hoe een optimaal ouderschapsplan er voor jullie uit ziet.

 

Resultaat
We werken samen aan een uitvoerbaar convenant met heldere afspraken. Op die manier leggen jullie een goede basis voor een nieuwe toekomst. Een wezenlijk verschil ten opzichte van een scheiding via een advocaat, die alleen vecht voor jouw belangen.

 

Gratis kennismaking

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, kunnen jullie contact met mij opnemen op onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Het is mogelijk dat jullie de voorkeur hebben om bij mij op kantoor langs te komen. Willen jullie dat ik bij jullie thuis langs kom? Dit is natuurlijk ook mogelijk!

 

Mijn gesprekslocaties:

  • Burgemeester Houbenstraat 2, 5913 XD Venlo
  • Productieweg 1, 6045 JC Roermond

 

Fania Koppen
Tel.:088 1661 588
Email: fania.koppen@2divorce.nl
Facebook: Fania Koppen
KVK-nummer: 63883988
IBAN: NL68INGB0006985997

 

Beoordeling van klant uit Kerkrade: Uiteraard was mevr. Fania Koppen-Van Liempt super. Op de eerste plaats nooit gedacht dat ik in het weekend, op een zondag, gelijk al antwoord kreeg op mijn eerste vragen. Daar stond ik versteld van. De vragen tussendoor werden gelijk altijd binnen een uur beantwoord. Ik kan alleen maar zeggen; respect! Super gedaan.

Beoordeling van klant uit Roermond: Prettige gang van zaken. Bemiddelaar kwam overtuigend en meedenkend over en liet beide partijen in hun waarde.

 

Fania is onder andere actief in en in de omgeving van Heeze, Weert, Nederweert, Panningen, Posterholt, Reuver, Roermond, Tegelen en Venlo.

 

Gerelateerde artikelen: