Jullie denken erover om uit elkaar te gaan of jullie hebben al besloten de stap te zetten. En dan? Waar te beginnen? Ik neem jullie stap voor stap mee in het echtscheidingsproces, zorg dat alle onderwerpen aan bod komen en maak ruimte voor emotie. Ook geef ik aan wat de consequenties zijn van bepaalde keuzes en vertel jullie wat anderen in deze situatie kozen. Zo kunnen jullie goed afspraken maken voor jullie beiden, voor nu en voor later.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Milena Prochazka. Na jaren in de financiële sector, maakte ik de overstap naar de zorg- en welzijnssector. De maatschappelijke kant trok mij steeds meer aan. Na hier nog eens 10 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt, bij het begeleiden van overnames en fusies in de zorg, merkte ik dat het werken met de ‘mens aan tafel’ het mooiste van mijn werk vind. Dus heb ik het managen van organisaties losgelaten. Met mijn ruime ervaring in het begeleiden van gesprekken en de aanvullende opleiding tot Registermediator kan ik jullie optimaal begeleiden in jullie scheidingstraject. De sleutelwoorden die ik meeneem tijdens de gesprekken, zijn; transparantie, vertrouwen en energie.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Wij zijn allen verschillend, iedere situatie is uniek, geen scheiding is hetzelfde. Vaak maken emoties het lastig om keuzes te maken tijdens een scheiding. Het is dan belangrijk om in een open sfeer met elkaar te praten over alle mogelijkheden. Mijn belangrijkste doel is om jullie in deze sfeer te begeleiden in de mogelijkheden die er zijn, zodat jullie zelf de beste keuze kunnen maken.

Van mensen die mij kennen krijg ik terug dat ik rustig, medelevend ben en weet waar ik het over heb. Een combinatie van zowel ‘mensgericht’ als ook de benodigde ‘kunde’, de juiste ‘zakelijkheid’. Dit is ook de balans die ik graag bied en waar ik in geloof. Met die balans geef ik invulling aan mijn onpartijdigheid zodat de belangen van jullie beiden evenwichtig en gelijkwaardig worden gediend. Mijn streven is om jullie op een zo prettig en kundig mogelijke wijze te begeleiden naar een volgende fase in jullie leven.

 

Jullie woning

Eén van de vragen die ik vaak krijg is; en onze woning dan? Hebben jullie samen een koopwoning, dan zullen hier ook afspraken over gemaakt moeten worden. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kan er al een financieel adviseur aansluiten. Zo weten jullie meteen wat de mogelijkheden zijn.

Het komt vaak voor dat er tijdens de scheiding afspraken gemaakt worden die niet goedgekeurd worden door de bank. Bij ons niet! Wij garanderen dat de woonafspraken altijd goedgekeurd worden door de bank.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen in jullie situatie? Of wil je weten of er een klik is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mijn gesprekslocatie

Zuideinde 18A, 7941GH Meppel
Boslaan 19, 7707AX Balkbrug
Kamperstraat 35A, 8011LK Zwolle

 

Milena Prochazka
Tel: 088 1661 557
Email: milena.prochazka@2divorce.nl

  

 

 

Gerelateerde artikelen: