Uit elkaar en nu?

Een scheiding is een ingrijpende, emotionele gebeurtenis. Niet alleen voor jullie als partners en ouders, maar ook voor jullie kinderen. In deze lastige tijd moet een flink aantal keuzes en afspraken worden gemaakt. Wie blijft er in de woning? Hoe maken we goede afspraken over de kinderen? Hoe zit het met de kinder- en/of partneralimentatie? En wat doen we met de pensioenopbouw? Ik neem jullie graag bij de hand om over al dit soort zaken (en meer) de afspraken te maken die jullie nodig hebben om het partnerschap goed af te ronden en een nieuwe start te maken.

 

Even voorstellen
Mijn naam is Diana van Beurden en ik werk als scheidingsbemiddelaar in de regio Hoofddorp, Heemstede en Nieuw-Vennep. Na afronding van mijn studie Nederlands recht heb ik het Brabantse land verruild voor de Randstad. Sinds 2011 ben ik scheidingsmediator. Van de mensen die ik als professioneel bemiddelaar heb bijgestaan, krijg ik terug dat ik niet alleen bezig ben met de praktische – vaak juridische – kant van een scheiding, maar ook dat ik ruimte laat voor de menselijke kant en alle bijbehorende gevoelens.

Door middel van een gestructureerde, persoonlijke en betrokken aanpak help ik jullie het overzicht te bewaren. Elk gesprek heeft één onderwerp en per onderwerp ontvangen jullie vooraf de nodige informatie om tot besluiten te komen. Na dat gesprek ontvangen jullie een verslag met daarin de besproken onderwerpen, de nog openstaande punten waar jullie samen over gaan praten en wat er de volgende keer besproken wordt.

Hebben jullie kinderen, dan gaan we uitgebreid in gesprek wat bij jullie en de kinderen past. Daarnaast is er veel aandacht voor de financiële gevolgen van de scheiding.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Gratis kennismakingsgesprek
Willen jullie meer weten over de werkwijze van 2Divorce of wat ik voor jullie in je scheidingstraject kan betekenen? Of willen jullie simpelweg bekijken of er voldoende vertrouwen is om dit traject in te gaan en welke kosten daaraan verbonden zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan op een van onderstaande gesprekslocaties, maar evengoed bij jullie thuis.

In zaken waarbij sprake is van een eigen woning, kan al bij het kennismakingsgesprek een financieel adviseur aanwezig zijn. Daarmee worden de (on)mogelijkheden over jullie huis en hypotheek meteen in kaart gebracht. Dat geeft duidelijkheid, overzicht en rust.

 

Mijn gesprekslocaties
Herenweg 115, 2105MG Heemstede
Communicatieweg 9-3, 3641SG Mijdrecht
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Luzernestraat 19, 2153GM Nieuw-Vennep

 

Diana van Beurden
Tel.: 088 1661 596
Email: diana.vanbeurden@2divorce.nl

 

Klantervaring

Beoordeling van klant uit Hoofddorp: Zeer betrokken persoon en komt met adviezen waar je zelf niet aan zou denken. Ze is zeer betrokken in het hele proces.

Beoordeling van klant uit Hoenderloo: Het was prettig zaken te doen met Diana. Ik vond het fijn dat ze even stil stond bij een van mij gelegen emotioneel moment.

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Diana is onder andere actief in  Hoofddorp, Heemstede, Nieuws-Vennep, e.o.

 

Gerelateerde artikelen: