Mediation in Hilversum en het Gooi

Als de beslissing is genomen om te gaan scheiden, kan dit veel vragen oproepen. Hoe verdelen we de zorg voor onze kinderen? Wat doen we met ons huis? Financieel moet alles wel goed en zorgvuldig afgehandeld worden. Maar dat is wel lastig want onze belangen lopen nu ineens uiteen. Met mediation, hulp bij jullie scheiding, worden de meeste conflicten voorkomen en zijn jullie in staat om samen constructieve beslissingen te nemen.

 

In gezamenlijk overleg afspraken maken

Er wordt gestreefd naar het maken van evenwichtige afspraken voor beide partners. Het gaat vooral om jullie situatie na de scheiding. Dat jullie op een goede manier weer verder kunnen met jullie leven, met voldoende aandacht en tijd voor je kinderen. En als het lukt om afspraken te  maken, dat bijna altijd het geval is, kunnen jullie trots terugkijken. Uiteindelijk hebben jullie dan, met respect voor elkaar, al die lastige kwesties opgelost.

 

Scheidingsmediator Hilversum

Scheidingsmediator Hilversum

Convenant en ouderschapsplan

Gezamenlijk met onze scheidingsmediator, Helen Bousché, maken jullie goede afspraken over jullie huis, de kinderen, alimentatie en vermogensverdeling. Alle inhoudelijke, financiële en juridische aspecten komen aan de orde en dat resulteert in een gedetailleerd convenant en ouderschapsplan dat door onze advocaat wordt ingediend. Op die manier is het hele scheidingstraject voor jullie overzichtelijk. Er zijn geen, extra, adviseurs nodig en we hanteren een vast, laag tarief. Het belangrijkste is misschien wel dat jullie het proces zelf in de hand hebben. Jullie worden beide goed voorgelicht over rechten en verplichtingen, maken gezamenlijk afspraken en wanneer dat soms moeilijk is, help ik jullie daarbij.

 

Lees meer over Helen Bousché

Ontmoet Helen

 

Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste, kosteloos gesprek kunnen jullie vragen stellen op de gewenste locatie. In principe duurt een dergelijke afspraak een uur.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met onze mediator Helen Bousché, door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088 1661 557 of mail naar helen.bousche@2divorce.nl.

Onze diensten

Scheiden met begrip

Lees meer

SCHEIDEN MET BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

SCHEIDEN OP LATERE LEEFTIJD

Lees meer