Wie ben ik?

Ik ben mediator in de regio Leiden en mijn naam is Diana de Visser. Voordat ik bij 2Divorce begon, zat ik in de juridische dienstverlening. Ik merkte echter dat het mij erg interesseerde wat mensen drijf en verbindt. Communicatie is dan ook het sleutelwoord tijdens het traject. Ook de praktische zaken moeten natuurlijk geregeld worden. Ik begeleid jullie hierin stap voor stap. Het traject is hierdoor goed te overzien en alles wordt geregeld.

 

Scheiden en kinderen

Een scheiding zorgt voor veel vragen, onzekerheid en verandering. Ook voor de kinderen. Als moeder van 2 dochters snap ik dat de kinderen het eerste zijn waar jullie je zorgen om maken. Duidelijke afspraken in het ouderschapsplan zijn daarom essentieel. Ik begeleid jullie natuurlijk bij het maken van deze afspraken. Ik zorg dat jullie de gevolgen van de afspraken kunnen overzien en dat alle onderwerpen besproken worden. Tijdens het maken van de afspraken of het bespreken van bepaalde onderwerpen kunnen we waar nodig de kinderen betrekken. Zo kunnen zij ook hun zegje doen.Dat geeft later een goed gevoel.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Waarom mediation?

Bij een scheiding kun je ervoor kiezen om een eigen advocaat in te zetten. De rechter neemt dan de uiteindelijke beslissing over bijvoorbeeld jullie huis en de kinderen. Wanneer je kiest voor een mediator houden jullie dit in eigen hand. Jullie nemen zelf de beslissing. Jullie hebben daarnaast ook de tijd om jullie zorgen en emoties te tonen. Mediation geeft de mogelijkheid om iets wat jullie samen zijn gestart ook samen af te ronden, op een manier die bij jullie past.

 

Mijn locatie:

Kanaalpark 157, 2321JW Leiden

 

Diana de Visser
Tel.: 088 1661 557
Email: diana.devisser@2divorce.nl

 

 

Diana is onder andere actief in Leiden en in de omgeving van Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout en Katwijk.

 

Gerelateerde artikelen: