Kennismaken met mediator Cindy van Lieshout

Mijn naam is Cindy van Lieshout en ik ben moeder van drie kinderen (21, 17 en 13 jaar). Mensen die dicht bij me staan omschrijven mij als zorgzaam, open en eerlijk. Ik kom mijn afspraken na, ben in staat om in korte tijd veel werk te verzetten en sta altijd voor anderen klaar. Deze kwaliteiten zet ik graag in om jullie zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren tijdens het scheidingstraject, zodat jullie later met een positief gevoel op deze periode kunnen terugkijken en allebei klaar zijn voor een nieuwe start.

 

Handvatten
Wanneer jullie de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, moet er van alles worden geregeld. Waarschijnlijk hebben jullie geen idee wat er op jullie afkomt, maar vinden jullie het wel belangrijk dat zaken worden afgehandeld op een manier die bij jullie past. Ik bied jullie als bemiddelaar handvatten om weloverwogen keuzes over onder andere de hypotheek en de verdeling van het pensioen, bezittingen, verzekeringen en eventueel de zorg voor de kinderen te maken. Alle gemaakte afspraken leg ik vast in het echtscheidingsconvenant en eventueel het ouderschapsplan. Ik zorg tevens voor de afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Scheiden en hypotheek
Hebben jullie samen een woning? Dan bekijk ik met een financieel adviseur de situatie. Dankzij onze SnelWonenScan© weten jullie al na het kennismakingsgesprek of jullie woonwensen haalbaar zijn.

 

Oplossing
Zeker als er kinderen in het spel zijn is het van groot belang dat het niet op een vechtscheiding uitloopt. Dat is niet altijd even makkelijk, maar wanneer jullie bereid zijn met elkaar te blijven praten komen we er samen uit. Ik leef me als onafhankelijke derde partij in in jullie situatie en zoek naar oplossingen, juist op de momenten dat jullie die even niet meer zien. Zonder oordeel en altijd met het uiteindelijke doel voor ogen: op een respectvolle en goede manier scheiden.

 

Zelfvertrouwen
Ik krijg vaak van mensen terug dat ze zich bij mij op hun gemak voelen. Dat ze alles tegen me durven te zeggen en daardoor sneller beslissingen kunnen nemen. Ik kom graag met jullie in contact om te kijken of die klik er ook tussen ons is. Als dat zo is gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jullie tot duurzame afspraken komen, zodat zowel jullie als eventuele kinderen vol zelfvertrouwen een nieuwe toekomst tegemoet gaan.

Wil je meer informatie of kennismaken? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of bel of mail. Ik reageer altijd binnen een dag.

 

Mijn kantoorlocatie:

Saal van Zwanenbergweg 11, 5026 RM Tilburg

 

Met hartelijke groet,

Cindy van Lieshout

Tel.: 088 1661 507
Email: cindy.vanlieshout@2divorce.nl

 

Klantervaring

Beoordeling van een klant uit Rijen: Cindy, bedankt voor jou aanwezigheid, je hebt het goed gedaan! Om te zorgen dat je niet naast je schoenen gaat lopen geef ik geen tienen maar je begrijpt dit is een grapje. Je bent betrokken, realistisch en staat met beide benen op de grond. Dankjewel, we kunnen verder samen op een positieve manier, en daar had jij oog voor.

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Cindy is onder andere actief in en in de omgeving van Baarle Nassau, Beek en Donk, Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Schijndel, Tilburg, Oisterwijk en Veghel.

 

Gerelateerde artikelen: