Scheiden met begrip kan ook in Fryslân.

Even voorstellen

Mijn naam is Helma Overeem en ik ben mediator voor 2Divorce in de provincie Groningen. Als scheidingsbemiddelaar ben ik bezig met de praktische kant van een scheiding, maar ook met de menselijke kant en alle bijbehorende gevoelens. Die combinatie ligt mij heel goed.
Ik ben moeder van drie dochters en een echt buitenmens. Ik word ontzettend blij van wandelen of fietsen door het prachtige Groninger landschap. Verder ben ik veel bezig in mijn moestuin: een beetje wroeten in de modder, zaaien en met een beetje geluk ook oogsten. Altijd spannend wie de strijd om de sla wint: de slakken of ik.

 

Wat anderen over mij zeggen

Ik ben nuchter en rustig en mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak.

 

Wat kan ik voor jullie doen?

Ik regel jullie scheiding van begin tot eind en maak inzichtelijk wat er moet gebeuren. Die enorme berg waar jullie tegenop zien wordt begaanbaar. Onder mijn begeleiding maken jullie de afspraken die het beste bij jullie passen. Met een traan en soms ook een lach. Met begrip en respect. Jullie scheiding kan al binnen drie maanden helemaal afgerond zijn. Zo kunnen jullie straks allebei een nieuwe start maken.
scheidingsmediator-helma-overeem2

Meer weten?

Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Dit kost niets. Bel me op telefoonnummer 06-53427676 of vul het contactformulier op deze pagina in. Ik neem dan binnen één werkdag contact met jullie op.

 

Helma Overeem

Tel: 088 1661 557

Mail: helma.overeem@2divorce.nl

Helma is onder andere actief in de omgeving van Ameland, Bergum, De Westereen, Damwâld, Dokkum, Feanwâlden, Ferwert, Holwert, Hurdegaryp, Noardburgum, Schiermonnikoog, Wâlterswâld.