Scheiden met begrip

Van elkaar scheiden betekent afronden wat is geweest en elk je eigen start maken. Het liefst wil je daar natuurlijk met wederzijds respect een goede invulling aan geven. Zeker als je na de scheiding wel nog steeds samen ouders van je kinderen bent. Maar hoe pak je dat aan? Mediation is daar bij uitstek de manier voor. Ik help jullie graag!

 

Even voorstellen 

Mijn naam is Kitty Sinnige en ik ben scheidingsbemiddelaar voor 2Divorce in de regio Kop van Noord-Holland en West-Friesland. Ik ben een geboren en getogen West-Friese en moeder van twee kinderen die tevens mijn grootste hobby vormen.
Voordat ik mediator werd, heb ik ruim 15 jaar financiële ervaring opgedaan in diverse functies in de accountancy en in de zorg. Mede dankzij deze ervaring kan ik jullie als bemiddelaar goed meenemen langs de diverse onderwerpen en help ik jullie om tot de juiste afwegingen te komen en heldere afspraken te maken.
Wat ik zo mooi vind aan mediation is dat ik als bemiddelaar jullie kan helpen om een lastige periode samen toch goed door te komen. Om voor jullie de balans te bewaken tussen emoties en verstand. En waar nodig misschien ook de balans tussen jullie beiden. En door jullie, over alles wat besproken moet worden, open en eerlijk met elkaar in gesprek te houden. Zo komen jullie tot afspraken waar je aan het eind van het traject met een gerust gevoel je handtekening onder zet.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Een nieuwe startscheidingsbemiddelaar-kitty-sinnige

Aan het einde van het traject is niet alleen jullie scheiding maar ook voor jullie beiden je nieuwe start concreet gemaakt. Jullie weten waar je aan toe bent: voor de kinderen, rond de woning en omtrent de financiën. De scheiding is geregeld en je kunt je weer gaan richten op de toekomst.

 

Meer weten?

Jullie zijn van harte welkom om langs te komen voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Daarin licht ik graag het één en ander nader toe en beantwoord ik jullie vragen. Een afspraak maken kan telefonisch, per mail of door het invullen van het contactformulier op deze pagina. Ik neem dan binnen 24 uur contact op.

 

Mijn gesprekslocatie:
Graanmarkt 3Q, 1681PA Zwaagdijk-Oost

 

Ik hoor graag van jullie,

Vriendelijke groet,

scheidingsbemiddeling-kitty-sinnige

 

 

 

 

Kitty Sinnige
Tel.: 088 1661 592
Email: kitty.sinnige@2divorce.nl

 

Klantervaring

Beoordeling van klant uit Den Helder: In deze,voor mij, toch wel moeilijke kwestie is er toch een bevredigende oplossing gevonden, waarvoor dank. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en denk dat alle criteria, inzake mijn scheiding, behandeld zijn.

Beoordeling van klant uit Middenmeer: Kitty weet goed alles uit te leggen, en in niet te moeilijke taal. Ook betrekt ze de aanwezige kinderen erbij, en geeft ze ook hier tijd voor.
Lees alle 2Divorce reviews.

 

Kitty is onder andere actief in en in de omgeving van Anna Paulowna, Bovenkarspel, Den Helder, Enkhuizen, Groote Keeten, Hoorn, Medemblik.

 

Gerelateerde artikelen: