Scheiden

De moeilijkste periode, ook ooit in mijn leven. Het zoeken naar de juiste oplossingen. Het beste vinden voor elkaar en de kinderen. Dat motiveert mij om voor jullie beiden de beste oplossing te vinden en helderheid te scheppen. Dit geeft rust en ruimte.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Roel Dekker, scheidingsbemiddelaar in de regio Hoorn e.o. Inmiddels heb ik die rust en ruimte. Geniet ik met volle teugen van de dagen dat mijn dochter Lieke (2007) en zoon Koen (2010) bij mij zijn. En kan ik enorm genieten van sporten. Heerlijk het hoofd leeg maken en ter compensatie van mijn andere passie; goed eten en koken.

 

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Mijn rol

Ik zorg voor duidelijkheid en help jullie zoeken naar de beste oplossing met respect voor beiden. Samen lopen we stap voor stap door alle onderwerpen heen en worden alle benodigde (en gewenste) afspraken gemaakt. Deze afspraken neem ik op in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Alle afspraken worden zo geborgd en er ontstaat duidelijkheid voor de toekomst.

 

Even voorstellen

Graag stel ik mij persoonlijk aan jullie voor en bespreken we wat ik precies voor jullie kan betekenen. Dit gebeurd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen tijdens dit gesprek natuurlijk ook al jullie vragen stellen.

Tot binnenkort?

 

Roel Dekker
Tel.: 088 1661 595
Email: roel.dekker@2divorce.nl

 

Klantervaring

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Gerelateerde artikelen: