Goed scheiden is voor iedereen mogelijk. Dus ook voor jullie!

Wanneer jullie besluiten om uit elkaar te gaan, komt er van alles op jullie af. Er moet veel geregeld worden, maar waar moeten jullie beginnen? ‘We willen het graag goed regelen voor de kinderen, hoe doen we dat? Wat is belangrijk in het ouderschapsplan? Hoe zit het met ons huis?’ Allemaal vragen die in je opkomen. Ik help jullie graag om antwoorden te krijgen op deze vragen.

 

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Kan ik jullie helpen?

Ik ben ervan overtuigd dat mensen die tijdens een scheidingstraject de hulp van een scheidingsbemiddelaar inschakelen, op een veel betere manier uit elkaar gaan. Jullie blijven namelijk met elkaar in gesprek en voorkomen zo een vechtscheiding.

Een scheidingsbemiddelaar is onpartijdig en helpt jullie bij het maken van de beste afspraken voor jullie beiden. Ik zorg ervoor dat alle onderwerpen aan bod komen en geef aan wat de consequenties zijn van de verschillende keuzes. Ook vertel ik jullie wat anderen in deze situatie vaak kiezen. Zo kunnen jullie goede, toekomstbestendige afspraken maken.

 

Woonoplossing

Veel mensen die uit elkaar gaan, maken zich zorgen over de huisvesting na de scheiding. Mocht dit bij jullie het geval zijn, dan kan ik ervoor zorgen dat een financieel adviseur al direct betrokken wordt bij de gesprekken, voor een vrijblijvende woonscan. De adviseur inventariseert jullie woonwensen en brengt de mogelijkheden direct in kaart. Op die manier kun je de volgende stappen ook daadwerkelijk gaan zetten.

 

Even voorstellenscheidingsbemiddelaar-mary-klem
Mijn naam is Mary Klem en ik ben scheidingsbemiddelaar Den Bosch e.o. Na jarenlang in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, ben ik een aantal jaren geleden als scheidingsbemiddelaar aan de slag gegaan. In mijn vrije tijd ben ik vaak in Zeeland te vinden. De weidse uitzichten en de zeewind door mijn haren, zorgen ervoor dat ik de wereld met een frisse blik blijf bekijken.

Het mooiste aan mijn vak vind ik toch wel dat ik mensen kan helpen tijdens een vaak heftig en emotioneel scheidingstraject. Ik maak het ze net even wat makkelijker in een moeilijke tijd. Ik ontzorg, waardoor er rust ontstaat, wat vaak hard nodig is.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik nodig jullie graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik leg jullie tijdens dit gesprek alles uit over mediation bij scheiden en wat jullie van mij mogen verwachten. Natuurlijk beantwoord ik ook graag jullie vragen.
Neem contact met me op via het contactformulier, bel 088 1661 582, of mail naar mary.klem@2divorce.nl.

 

Mijn gesprekslocaties:

Europalaan 2, 5232BC Den Bosch
Taalstraat 40, 5261BE Vught

 

Mary Klem
Tel.: 088 1661 582
E-mail: mary.klem@2divorce.nl

MfN registermediator logo

 

 

Klantervaring

Beoordeling van klant uit Den Bosch: persoonlijk maatwerk, wat tijdbesparend werkte omdat we heel veel niet zelf hoefden uit te zoeken. Mary ontzorgt en heeft oog voor het belang van niet alleen de scheidende partners, maar ook voor betrokken kinderen.

Beoordeling van klant uit Well: Mary ervaren als zeer betrokken, prettig in de omgang zowel ik als mijn voormalig partner zijn beiden goed aan woord gekomen. Waar nodig was ruimte voor emotie. Waar Mary gevoel had dat er meer emotie zat als direct zichtbaar is, heeft zij goed doorgevraagd.

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Mary Klem is onder andere actief in en in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch / Den Bosch, Boxtel, Oss, Rosmalen, Vught.

 

Gerelateerde artikelen: