Even voorstellen..

Mijn naam is Marco van Nus en ik ben woonachtig in Venray. Een scheiding staat hoog in de lijst van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Bij een scheiding komen een hoop emoties kijken. Hierdoor kan het lastig worden om te overzien wat de juiste keuzes zijn op langere termijn. Als onpartijdige scheidingsbemiddelaar help ik jullie om weloverwogen keuzes te maken.

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Een vraag die mij vaak gesteld wordt is; “kan een van ons in de woning blijven wonen”? Die vraag is voor mij vrij eenvoudig te beantwoorden want bij 2Divorce laten we een in scheidingen gespecialiseerde financieel adviseur meekijken naar jullie persoonlijke situatie. Daar komt bij dat ik in het verleden zelf jarenlang werkzaam ben geweest in de financiële dienstverlening. Jullie financiële vraagstukken zijn bij mij dus in goede handen. Een ander zeer belangrijk onderwerp is de kinderen. Als vader van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het geluk van jullie kinderen voor jullie is. Het is daarom zaak om de door jullie gemaakte afspraken op de juiste wijze vast te leggen in het ouderschapsplan.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Wat mogen jullie van mij verwachten?scheidingsmediator-marco-nus

Als scheidingsbemiddelaar help ik jullie om op een onpartijdige en gestructureerde wijze afspraken te maken. Alles wat er bij een scheiding komt kijken wordt besproken, denk hierbij onder andere aan de zorgverdeling van de kinderen, de woning, het pensioen, de verzekeringen en jullie vermogen. We werken stap voor stap toe naar een nieuwe toekomst voor jullie beiden en leggen alle afspraken vast in het convenant.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Graag nodig ik jullie uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik jullie meer vertellen over hoe het proces er verder uit ziet en wat het vaste tarief is. Het is mogelijk dat jullie de voorkeur hebben om op één van mijn gesprekslocaties langs te komen. Willen jullie dat ik bij jullie thuis langs kom? Dit is natuurlijk ook mogelijk! Vul het contactformulier in (rechts bovenaan de pagina) of stuur een mail. Je kunt mij natuurlijk ook bellen.

Ik hoor graag van jullie.

 

Mijn gesprekslocaties:
Laan de wijze 20, 5835DS Beugen
De ideeënfabriek, Liessentstraat 9a, 5405AH Uden

 

Marco van Nus
Tel.: 088 1661 557
Email: marco.vannus@2divorce.nl

 

Beoordeling van klant uit Uden: Positieve ervaring. Op zakelijke manier betrokken. Conform onze wens vlotte afwikkeling van mediation traject.

Beoordeling van klant uit Goor: Ik vond Marco een rustig persoon die veel geduld heeft met het uitleggen van allerlei zaken ook als je het niet begrijpt dan legt hij het net zolang uit totdat je het begrijpt. Ik beveel hem zeker aan als bemiddelaar voor anderen.

Beoordeling van klant uit Olst: Scheiden is een emotioneel en lastig traject, waarbij de mediator objectief, onafhankelijk en oplossingsgericht moet zijn. Marco nam ons mee in het proces en gaf daarmee inzicht in de toekomstige situatie, waarmee er aan beide zijden de mentale bereidheid werd gecreëerd om de ander wat te gunnen zonder jezelf tekort te doen. Groot respect voor de wijze waarop Marco dat heeft gedaan.

 

Marco is onder andere actief in en in de omgeving van:

Limburg: o.a. Arcen, Bergen. Horst a/d Maas en Venray.

Noord-Brabant: Bakel, Boxmeer, Cuijk, Deurne, Gemert en Uden.

 

Gerelateerde artikelen: