Kan ik jullie helpen?

Het emotionele besluit om te gaan scheiden is genomen. En nu?

Tijdens de scheiding komt er veel op je af, vragen over onderwerpen waar jullie je wellicht nooit mee bezig hebben gehouden. Je wilt antwoord op die vragen, die je helpen inzicht en duidelijkheid te bieden voor jullie nieuwe toekomst straks.

Hoe regelen we een eerlijke zorgverdeling en straks de vakanties voor de kinderen? Wie kan er straks blijven wonen en kan ik dan de hypotheek of huur betalen? Wat betaal of ontvang ik straks aan partner-/ kinderalimentatie?

Al dit soort vragen worden uitvoerig opgepakt en beantwoord in onze ontzorgende dienstverlening. Jullie weten na het gratis kennismakingsgesprek al wat jullie mogelijkheden zijn, dat geeft rust en vertrouwen.

 

Even voorstellen..Chris van Diest- Scheidingsbemiddelaar Leiden

Mijn naam is Chris van Diest, Scheidingsbemiddelaar Haarlem, e.o. Ik woon samen met mijn vriendin en onze 2 kinderen. Als kind uit een gescheiden gezin heb ik ervaren dat duidelijkheid, aandacht en rust van essentiële waarde zijn in en vooral na een scheidingsproces.

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Als scheidingsbemiddelaar help ik jullie bij het maken van een plan waarin rekening wordt gehouden met gezamenlijke belangen voor nu en voor in de toekomst. Waarin respect voor elkaar en ruimte voor emotie voorop staan. Met heldere afspraken waar jullie je beide in kunnen vinden en waarmee jullie tevreden kunnen terugkijken op de periode die jullie samen afsluiten. Met jullie inbreng maak ik het scheidingsproces overzichtelijk en help ik jullie bij iedere stap en beslissing die gemaakt moet worden.

Als er kinderen betrokken zijn in het scheidingstraject is het belangrijk om goede afspraken te maken waarbij de kinderen centraal staan, en er een goede basis ontstaat voor de toekomst. Jullie gemaakte afspraken worden op de juiste wijze opgenomen in het ouderschapsplan.

Ik werk samen met een ervaren gezinstherapeut en kindercoach die bedreven is in het doorlopen van het kindvriendelijke Zandkastelenprogramma.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Zorgeloos naar de toekomst 

Ik maak graag kennis met jullie in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze gesprekken vinden plaats op mijn kantoor of bij jullie thuis. Spreken jullie liever in de avonduren of weekend af? Ook dit hoort bij onze uitgebreide dienstverlening.

2Divorce hanteert een vast tarief ongeacht het aantal gesprekken dat nodig is. Dit betekent: geen extra kosten achteraf!

Vragen of willen jullie een afspraak maken? Neem dan contact op of vul het contactformulier in (rechtsboven op deze pagina). Ik neem dan spoedig contact met jullie op.

 

Mijn kantooradres:

A. Hofmanweg 5A, 2031 BH Haarlem

 

Chris van Diest
Tel.: 088 1661 557
Email: chris.vandiest@2divorce.nl

 

Chris is actief in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Heemstede, IJmuiden, Velserbroek e.o.

 

Beoordeling van een klant uit IJmuiden: Ik ben zeer tevreden over Chris. Hij bekijkt beide kanten objectief en houdt rekening met gevoelens en emoties. Ook is het proces zeer snel verlopen dankzij duidelijke opdrachten en overzichtelijkheid van de site. Top! Dank je wel…

Beoordeling van een klant uit Velserbroek: De ervaring van Chris zorgt ervoor dat hij goede en duidelijke oplossingen voorsteld. Hij plaatst het welzijn van onze dochter boven onze frustratie en teleurstelling. Het is erg prettig om met iemand aan tafel te zitten die zich goed kan inleven in de situatie die scheiden met zich meebrengt.

 

Gerelateerde artikelen: