Jullie leven staat op zijn kop. Jullie gaan scheiden. Allerlei vragen komen bij jullie naar boven. Welke afspraken moeten er gemaakt worden? Hoe zit het met het huis? Hoe regelen we de zorg voor de kinderen? Hier kom ik in beeld.

 

Mediator

Als mediator/ scheidingsbemiddelaar ben ik de neutrale derde die jullie gesprekken in goede banen leidt. Ik zorg voor structuur tijdens het proces en help jullie bij het maken van keuzes. De mogelijke opties komen per onderwerp aan bod en ik geef de gevolgen aan van deze opties. Zo kunnen jullie goed doordachte afspraken maken met respect voor elkaar. Ook is er ruimte voor emotie. Zo kunnen jullie het op een goede manier afsluiten, zowel emotioneel als praktisch en juridisch. Een scheiding goed regelen kan ten slotte maar één keer.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Wie ben ik?

Ik ben Jorn van Overschot en ik ben scheidingsbemiddelaar/ mediator in Alkmaar e.o. Ik heb jarenlang in het sociaal domein gewerkt, waar ik de consequenties heb gezien van een scheiding waarbij er geen goede afspraken gemaakt waren. Daarnaast heb ik ook de nodige ervaring met scheidingen in mijn omgeving en bij mijzelf. Dit heeft me laten inzien dat dit anders kan en moet! Vooral als er kinderen in het spel zijn. Als vader van twee kinderen, weet ik dat hun geluk altijd voorop moet staan.

 

Kennismaken?

Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn en wat ik nu precies voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te mailen of bellen naar onderstaande gegevens.

 

Jorn van Overschot
Tel.: 088 1661 557
Email: jorn.vanoverschot@2divorce.nl

 

 

Gerelateerde artikelen: