Ondanks alle emoties, vragen en onzekerheden proberen het tot een goed einde te brengen

Scheiden is altijd in meer of mindere mate een moeilijke situatie. Er gebeurt van alles wat een hoop impact op je heeft als mens. Variërend van allerlei emoties die loskomen tot aan diverse praktische vragen, zoals: hoe ziet mijn financiële toekomst eruit, hoe moet het met de kinderen en wat zijn de woonmogelijkheden? Kan één van beiden bijvoorbeeld in de bestaande woning blijven wonen? Kortom: een hoop emotionele en praktische onderwerpen. Gelukkig staan jullie er niet alleen voor. Als mediator/ scheidingsbemiddelaar ben ik er voor om jullie in deze lastige fase te ondersteunen en te begeleiden. Ik treed op als onpartijdige en neutrale filter met als doel de scheiding op een, voor beide partijen, zo goed mogelijke wijze af te wikkelen. Dit houdt in dat we met elkaar afspraken maken over de diverse onderwerpen en deze vervolgens heel duidelijk vastleggen, zodat jullie beiden weten waar jullie aan toe zijn. En niet geheel onbelangrijk, dat jullie ook op een zo goed mogelijke wijze verder kunnen met jullie eigen toekomst.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Rutger Eggink, vader van een zoon van 13. Hij heet Odin en hij woont de helft van de tijd bij mij. Ook ik ben gescheiden, dus ik kan uit enige ervaring spreken. Ik kom oorspronkelijk uit de financiële wereld en daarnaast begeleidde ik als vrijwilliger mensen op het vlak van hun administratie en financiën. Ik heb me als  mediator/ scheidingsbemiddelaar aangesloten bij 2Divorce, omdat ik heel erg op zoek was naar een baan waarin het menselijk aspect een prominente rol heeft, zodat ik ook echt iets toe te voegen heb. In de rol van mediator/ scheidingsbemiddelaar komt dit heel sterk naar voren. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om van een situatie waarin sprake is van zorgen, zoals bij een scheiding, een situatie te creëren waarin die zorg op zijn minst behoorlijk is weggenomen.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

De woning

Naast de kinderen en de financiën, is de woning vaak een grote zorg. Als er een gezamenlijke koopwoning is, zorgen wij er dan ook altijd voor dat er een financieel adviseur aansluit tijdens het eerste gesprek. De financieel adviseur kan dan meteen aangeven wat er mogelijk is. Wij garanderen daarnaast dat de afspraken die jullie  maken over de woning uitvoerbaar zijn voor de bank. Dit is namelijk lang niet altijd zo, maar bij ons wel. Dat neemt een hoop zorgen weg.

 

Neem gerust contact met mij op

Uiteraard vertel ik jullie graag meer over de dienstverlening. Daarbij is mijn stelling “domme vragen bestaan niet, dus stel ze gerust!” Voor wat betreft het inplannen van een afspraak is er van alles mogelijk. Ik ben flexibel, dus het kan bij jullie thuis of op een andere neutrale locatie. Afspraken in de avonduren of in de weekenden behoren ook tot de mogelijkheden. Ik ben jullie graag van dienst.

 

Mijn gesprekslocaties

Willem Dreesweg 2, 1314 VB Almere
Zaanstraat 6N, 8226 ND Lelystad

 

Rutger Eggink
Tel.: 088 1661 557
Email: rutger.egink@2divorce.nl

 

Gerelateerde artikelen: