Scheiden met begrip kan ook in Drenthe. Een scheiding is een moeilijke periode in je leven, en soms wordt het nog moeilijker als jullie kinderen hebben. Onzekerheid en vragen over de toekomst spelen een grote rol. Wat betekent het voor de kinderen? Hoe moet het met de woning? Wat kunnen we met ons spaargeld en de pensioenen. Alles lijkt soms tot een conflicten te leiden  waarin het lijkt alsof jullie tegenover elkaar staan, terwijl jullie het eigenlijk zorgvuldig en netjes willen afhandelen. Je hebt eigenlijk geen idee waarmee je moet beginnen.

 

Even voorstellen..

Ik ben Henny Bos en al jarenlang ondernemer. Met de kennis en ervaring wilde ik iets gaan doen wat meer voor mij betekend. Vanuit mijn persoonlijke ervaring lag de keuze voor scheidingsbemiddeling voor de hand. Vanzelfsprekend heb ik de opleiding tot MfN registermediator gevolgd en heb ik me gespecialiseerd in familiezaken, zoals scheiding. De praktische kant van een scheiding in combinatie met de menselijke kant maakt bemiddelen voor mij een vak waarin ik echt iets kan betekenen voor jullie.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Scheiden met kinderen

Henny Bos prive

Bij mij thuis hebben we een klein informatiecentrum over ooievaars en een aantal ooievaarsnesten. In het voorjaar en de zomer komen veel ouders met hun kinderen op bezoek, en telkens realiseer ik mij dan weer hoe belangrijk het is dat de band tussen een ouder en kind nooit verloren mag gaan. Ik kan mij dus goed voorstellen dat je je zorgen maakt  over de gevolgen van een scheiding voor je kind. Kun je de kinderen na de scheiding nog wel zien? Wees gerust, natuurlijk komen alle vragen over wat goed is voor jullie kinderen zeer uitgebreid aan de orde.

 

Wat kan ik nog meer voor jullie doen?

Ik schep orde in al de problemen en zaken van jullie scheiding en maak het inzichtelijk. Door stapje voor stapje door alles heen te gaan wordt die enorme berg waar jullie tegenop zien begaanbaar. Samen met jullie kijken we naar de mogelijkheden en oplossingen. Als jullie uiteindelijk met respect voor elkaar goede afspraken hebben gemaakt, die recht doen aan de belangen van jullie beiden, dan geeft dat mij een gevoel van voldoening. Jullie kunnen dan op een goede manier een nieuwe periode van je leven ingaan met voldoende tijd en aandacht voor de kinderen.

 

Tarief en locatie

2Divorce hanteert een vast tarief, passend bij jullie situatie. Door mijn opleiding en lange ervaring in het bedrijfsleven en als mediator heb ik alle kennis in huis om jullie te helpen. Uit de praktijk blijkt dat de gesprekken over de scheiding beter verlopen als die op neutraal terrein gevoerd worden. Vandaar dat de gesprekken bij voorkeur plaatsvinden bij mij op kantoor.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Dan kan kunnen jullie je vragen stellen en kan ik uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Het belangrijkste doel van dit gesprek is vast te stellen of er een klik tussen jullie en mij is. Dat is de basisvoorwaarde om jullie goed te kunnen helpen.

Je kunt contact opnemen door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Mijn gesprekslocaties:
Stationsweg 58a, 9201 GP Drachten
Hof van Parijs 10c, 9403 DA, Assen
De Brinkstraat 36-38, 7901 LA Hoogeveen
In het kantoor van SAB, Beneden Westerdiep 7-9, 9641 GD  Veendam
Hooggorns 14, 7812 AM  Emmen

 

Henny Bos
Tel.: 088 1661 569
Email: henny.bos@2divorce.nl

MfN registermediator logo

 

Henny is onder andere actief in en in de omgeving van Assen, Beilen, Borger, Coevorden, Dwingeloo, Emmen, (Emmer), Compascuum, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Hoogeveen, Nieuw-Amsterdam, Roden, Rolde, Schoonebeek, Schoonoord, Smilde, Valthermond, Vries, Westerbork, Zuidlaren.

 

Beoordeling van klant uit Schoonoord: Ik zou Henny Bos aanraden als mediator. Het ging vrij vlot allemaal en hij is geduldig en begripvol. Ik ben zeker tevreden over Henny Bos.

Beoordeling van klant uit ‘t Harde: Zeer prettig bijgestaan door Henny Bos. Hij is zeer bekwaam en heeft ons goed door het proces begeleid.

 

 

Gerelateerde artikelen: