Scheiden is een van de meest ingrijpende beslissingen in je leven. Je leven staat op z’n kop en je staat voor heel veel vragen: hoe nu verder? Allerlei praktische en zakelijke vragen komen op je af. Daarnaast is het een heel emotioneel proces waarbij beslissingen voor de toekomst genomen worden. Ik wil daarom samen met jullie het overzicht bewaren, op een complete en efficiënte wijze.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jan Peter Stoel en ik ben scheidingsbemiddelaar/ mediator in de regio Westland, Vlaardingen, e.o. In het verleden heb ik verschillende leidinggevende functies gehad bij een grote vrijwilligersorganisatie en binnen het onderwijs. Hier heb ik verschillende conflictsituaties van dichtbij meegemaakt. Ik kwam er toen achter dat het luisteren naar mensen en ze bij elkaar brengen, mij energie geeft.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Mediation/ scheidingsbemiddeling

De uitkomst van mediation is effectiever dan het uitvechten via advocaten. Bij mediation gaan jullie samen in gesprek om tot goede afspraken te komen. Ik begeleid deze gesprekken, zorg dat alles aan bod komt en bewaak als neutrale partij dat de afspraken niet één richting op gaan. We willen natuurlijk de best mogelijke afspraken voor jullie beiden. Om tot deze afspraken te komen geef ik jullie de kennis en handvatten. Deze afspraken neem ik vervolgens op in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook de juridische afhandeling wordt door ons verzorgd.

 

De kinderen

Scheiden wordt nog wat lastiger wanneer er kinderen in het spel zijn. Je bent straks misschien geen partners meer, maar je blijft samen de ouders. Bij het maken van afspraken is het daarom ook belangrijk om het perspectief van de kinderen in het oog te houden. Als vader van vijf kinderen weet ik dat je kinderen de grootste schat zijn. Bij beslissingen of afspraken staan we dan ook altijd stil bij het effect voor de kinderen.

 

Kosteloos kennismakingsgesprek

Ik maak graag kennis met jullie tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan al jullie vragen stellen en ik leg meer uit over onze dienstverlening.

 

Mijn locaties

Stationsweg 43, 3151HR Hoek van Holland
Koningshoek 92304, 3144BA Maassluis
Platinaweg 25, 2544EZ Den Haag
Koningin Julianaweg 91, 2691GC s-Gravenzande
Galgepad 11, 2671MV Naaldwijk
Van Beethovensingel 126, 3133EA Vlaardingen
Herckenrathstraat 1, 2681DG Monster

 

Jan Peter Stoel
Tel. 088 1661 557
Email: janpeter.stoel@2divorce.nl

 

Jan Peter Stoel is bemiddelaar in: Den Haag, Hoek van Holland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Vlaardingen, Westland e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: