Het besluit om te scheiden heeft een enorme impact op ieders leven en gaat gepaard met veel vragen en emoties. Je leven staat op zijn kop, je weet niet wat er allemaal op je afkomt en waarover je beslissingen moet maken.

Mijn naam is Heidi Konings en als scheidingsbemiddelaar Valkenswaard e.o. kan ik in deze intensieve periode structuur brengen bij het maken van de juiste keuzes. Met kennis van zaken zal ik jullie door alle stappen begeleiden die bij een scheiding horen, zoals: de zorg voor de kinderen, een woonoplossing voor ieder van jullie, de vermogensverdeling en het pensioen.

Als scheidingsbemiddelaar ben ik onpartijdig en bewaak ik de belangen van beide partijen. Ervaring leert, dat als de scheiding met wederzijds respect wordt afgehandeld, er een goede basis is gelegd voor het verdere contact met je ex-partner in de toekomst. Dit is vooral erg belangrijk, als er kinderen in het spel zijn. Als moeder weet ik hoe belangrijk het welzijn van je kinderen is. Het is daarom heel belangrijk om duidelijke afspraken te maken in het belang van het kind, welke worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Woonoplossing

Een koopwoning vormt vaak een punt van zorg bij de scheiding. Door mijn jarenlange ervaring als adviseur in de financiële dienstverlening heb ik veel met echtscheidingen te maken gehad. Wat hierbij vooral opviel was dat de afspraken, die gemaakt waren in een convenant vaak niet uitvoerbaar bleken bij de hypotheekaanvraag. Wij werken samen met financieel adviseurs, die gespecialiseerd zijn in hypotheekadvies bij echtscheidingen. Hierdoor kan er een convenant met woonoplossing worden opgesteld, wat door hypotheekverstrekkers geaccepteerd wordt. Door onze Snelwonenscan weten jullie zelfs na het eerste gesprek al wat hierin jullie mogelijkheden zijn. Dat geeft rust en vertrouwen voor de verdere afwikkeling van de scheiding.

 

Even voorstellen

Ik ben Heidi Konings. Mijn omgeving typeert mij als zorgzaam, inlevend, duidelijk en daadkrachtig. Als scheidingsbemiddelaar zet ik deze kwaliteiten graag in om jullie in deze intensieve periode te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor jullie beiden. Dit zorgt voor rust, zodat jullie beiden kunnen beginnen aan een nieuwe start, apart van elkaar.

 

Zorgeloos naar de toekomst

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze gesprekken vinden plaats op kantoor of bij jullie thuis.

Om een afspraak in te plannen kun je het contactformulier invullen. Ik neem dan spoedig contact met jullie op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 088-1661518.

 

Mijn gesprekslocaties:
Kerkhofstraat 21, 5554HG Valkenswaard

 

Heidi Konings
Tel. 088 1661 518
Email: heidi.konings@2divorce.nl

 

Heidi Konings is bemiddelaar in: Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Asten, Someren, Cranendonck, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Eersel, Bladel, Reusel-de Mierden, Bergeijk, e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: