Iedere scheiding is uniek, want geen mens of situatie is hetzelfde. Goede beslissingen nemen is in deze vaak heftige tijd moeilijk. Terwijl dit juist het moment is om open met elkaar in gesprek te gaan om samen tot afspraken te komen waar jullie beiden achter kunnen staan.

Wie ben ik?

Ik ben Mariëlle Smeets (1963) en ben mediator in de regio zuidelijk Zuid-Limburg. Ik leerde mijn man kennen na zijn scheiding en samen hebben wij een succesvol eigen bedrijf gehad. In die tijd was ik niet alleen ondernemer, ook moeder, gemeenteraadslid en betrokken bij het verenigingsleven. In die intensieve tijd ontmoette ik veel mensen met verschillende levensverhalen. Dit heeft ook mijn eigen levenservaring verrijkt en ik kwam er gaandeweg achter dat ik veel voldoening haal uit het steunen van mensen die om hulp vragen. Als scheidingsbemiddelaar bij 2Divorce kan ik juist dat doen waar ik energie van krijg: onpartijdig écht het verschil maken voor stellen die door de moeilijke fase van een scheiding gaan. Zo ook voor jullie.

 

Iedere scheiding is uniek, want geen mens of situatie is hetzelfde. Goede beslissingen nemen is in deze vaak heftige tijd moeilijk. Terwijl dit juist het moment is om open met elkaar in gesprek te gaan om samen tot afspraken te komen waar jullie beiden achter kunnen staan.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Zakelijk en mensgericht

Anderen vinden mij invoelend, betrokken en rustig. Mijn kunde en zakelijkheid gecombineerd met mijn mensgerichtheid vormen het evenwicht waardoor ik ervan ben overtuigd jullie op een goede manier te kunnen begeleiden. Ook al is elke scheiding anders. Vanuit die balans kan ik mij – neutraal – inzetten voor de belangen van beiden van jullie. Zo wil ik jullie zo kundig en prettig mogelijk begeleiden naar een nieuw begin apart van elkaar.

 

Jullie huis

Wat ik allereerst van jullie wil weten, is of jullie een eigen koophuis hebben. Zo ja, dan moeten jullie ook goede afspraken maken over jullie woning. Wie wil in het huis blijven wonen? Is dat financieel haalbaar? En waar komt de vertrekkende partner te wonen? Dit zijn vragen waar een financieel adviseur antwoord op kan geven. Daarom kan er al tijdens een eerste kennismakingsgesprek een financieel echtscheidingsadviseur aanschuiven. Zo weten jullie al snel wat wel en niet mogelijk is als het gaat om jullie woonwensen.

Kosteloze en vrijblijvende kennismaking

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen in jullie situatie? Of wil je weten of het goed voelt als ik jullie scheiding begeleid? Laten we dan eerst eens kennismaken. Gratis en geheel vrijblijvend.

 

Marielle Smeets
Email: marielle.smeets@2divorce.nl

 

Marielle Smeets is bemiddelaar in: Echt, Susteren, Born, Sittard, Geleen, Stein, Elsloo, Beek, Meerssen, Nuth, Schinnen, Brunssum, Onderbanken, Landgraaf, e.o.

 

 

 

Gerelateerde artikelen: