Geert Tomlow: Scheidingsbemiddelaar LeidschendamKan ik jullie helpen?

Het besluit om te scheiden is een grote stap in ieders leven en gaat gepaard met veel vragen en emoties. Ik kan jullie door deze intensieve periode helpen. Met kennis van zaken geef ik opties en mogelijkheden en leg ik uit wat de gevolgen van deze opties zijn. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om emoties een plek te geven.
Als het ware ben ik dus de regisseur die jullie door alle stappen leidt die bij een scheiding horen. Als bemiddelaar ben ik onpartijdig en bewaak de belangen van beide partijen. Ervaring leert dat een goed geregelde scheiding de basis legt voor normaal contact met je ex-partner in de toekomst. En vooral als er kinderen in het spel zijn, is dit erg belangrijk!

 

Even voorstellen..geert-tomlow

Mijn naam is Geert Tomlow en ik ben scheidingsbemiddelaar Leidschendam e.o. Ik woon samen met mijn vriendin en onze twee katten Teiger en Pukkie (die zijn eigenlijk de echte bazen in huis!). Verder houd ik erg van tennis en bij een bemiddeling moet ik ook alle ballen in de lucht houden!

Zelf ben ik ook gescheiden en weet uit ervaring hoe belangrijk het is om in de beginfase de goede beslissingen te maken. Die beïnvloeden de rest van je eigen leven, maar ook van je partner en eventueel jullie kinderen.

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Als scheidingsbemiddelaar/ MfN Registermediator zorg ik ervoor dat alle onderwerpen aan bod komen en er afspraken over worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan; kinderen, hypotheek en pensioen. Jullie bepalen de volgorde waarin we de vraagstukken behandelen. Uiteindelijk worden alle afspraken vastgelegd in een scheidingsconvenant.
Mochten er kinderen betrokken zijn in bij scheiding staat hun toekomst natuurlijk bovenaan. Er worden daarom uitgebreide afspraken gemaakt over de woonsituatie van de kinderen, hoe jullie elkaar op de hoogte brengen van gebeurtenissen en waar de kinderen bijvoorbeeld zijn tijdens de vakanties.
Bij 2Divorce werken we niet alleen. We zijn met vele collega’s die samen jaren aan ervaring hebben en vaak ieder een andere achtergrond hebben. Door deze kennis te bundelen komen we tot de beste oplossingen/ afspraken. Verder is er een uitgebreid netwerk van advocaten tot kindertherapeuten ter beschikking die in geval van speciale vraagstukken mij bijstaan.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Zorgeloos naar de toekomst

Ik maak graag kennis met jullie in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze gesprekken vinden plaats op mijn kantoor of, indien gewenst, bij jullie thuis. Spreken jullie liever in de avonduren of weekend af? Ook dit hoort bij onze uitgebreide dienstverlening.
2Divorce hanteert een vast tarief ongeacht het aantal gesprekken dat nodig is. Dit betekent: geen extra kosten achteraf !
Hebben jullie vragen of willen jullie een afspraak maken? Neem dan contact op of vul het contactformulier in (rechtsboven op deze pagina). Ik neem dan spoedig contact met jullie op.

 

Mijn kantooradres:
Raamweg 4, 2596HL Den Haag

 

Geert Tomlow
Tel: 088 1661 508
Email: geert.tomlow@2divorce.nl

 

Klantervaring

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Geert is onder andere actief in Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg,  e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

Tot slot:
“Wil je geluk of wil je gelijk?