Wie ben ik?

Mijn naam is Gerty Jenneskens en ik ben mediator in Nijmegen e.o. Wat ik belangrijk vind is dat jullie je veilig voelen bij mij aan tafel. Zo kunnen we in alle rust goede afspraken maken. Dat is meteen ook het mooie aan mediation: jullie komen tot oplossingen waar jullie beiden achter staan.

 

Het uitgangspunt

Bij mediation is weer verder kunnen, het uitgangspunt. Maar eerst komt er veel op jullie af dat geregeld moet worden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de zorgverdeling voor de kinderen? Wie blijft er in de woning wonen? En hoe zit het met de financiën? Veel vragen waar je antwoord op wilt. Ik help jullie om alle onderwerpen te bespreken. Ik geef aan wat de mogelijkheden en consequenties van die mogelijkheden zijn en zorg dat jullie samen in gesprek blijven. Alle afspraken die hieruit komen neem ik op in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Woonoplossing

Een belangrijk onderwerp wat we gaan bespreken is de woning. Dit is niet alleen een belangrijk onderwerp, maar heeft ook invloed op andere onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan alimentatie, maar ook de zorgafspraken voor de kinderen. Het is daarom ook van belang dat jullie snel duidelijkheid hebben over de woonmogelijkheden. Daarom sluit er tijdens het eerste gesprek al een financieel adviseur aan. Zo hebben jullie meteen duidelijkheid en rust.

 

Op kantoor of bij jullie thuis?

Ik maak graag kennis met jullie. Dit kan op kantoor of bij jullie thuis, zowel overdag als s’avonds. Ik vertel jullie dan meer over onze dienstverlening en jullie kunnen al je vragen stellen. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

 

Mijn kantoor

St. Annastraat 291, 6525GT Nijmegen

 

Gerty Jenneskens
Tel.: 088 1661 557
Email: gerty.jenneskens@2divorce.nl

 

 

Gerelateerde artikelen: