De moeilijke keuze om te gaan scheiden is gemaakt. En dan stroomt je hoofd vol met vragen en onzekerheden. Hoe zit het financieel? Moet ik alimentatie gaan betalen of krijg ik die? Waar ga ik straks wonen? Hoe vertellen we het de kinderen? Moet ik een advocaat nemen, of kan het ook anders?

 

Zeker weten!

Het kan ook anders. Als jullie met respect voor elkaar uit elkaar willen gaan, dan is mediation/ scheidingsbemiddeling de oplossing voor jullie. Bij mediation gaan we uit van jullie oplossend vermogen. Ik zorg ervoor dat jullie met elkaar in gesprek blijven, zorg dat alle onderwerpen aan bod komen en geef de consequenties aan van bepaalde opties. Als neutrale derde bewaak ik dat de afspraken niet naar één ‘kant’ neigen, maar dat er de beste afspraken uitkomen voor jullie beiden.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Convenant

Alle afspraken die jullie maken, neem ik op in het echtscheidingsconvenant en bijbehorende ouderschapsplan. Nadat jullie helemaal tevreden zijn met het concept, gaat de definitieve versie naar de rechtbank en wordt de scheiding ingeschreven in het register van burgerlijke stand.

 

Maar wie ben ik nu eigenlijk?

Ik ben Patty den Hartigh en ik ben scheidingsbemiddelaar/ mediator in de regio Emmen, Meppel e.o. Zelf ben ik bijna vijftien jaar geleden gescheiden. Inmiddels zijn mijn kinderen jonger twintigers en hebben mijn ex-man en ik hun mooie momenten meegemaakt, maar ook een blok gevormd bij problemen op school of ziekenhuisopnames. We zijn dan wel geen partners meer, maar wel ouders. Dit gun ik jullie ook!

 

Kennismaken?

Meer weten over mij en de dienstverlening? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mijn locaties
Zuideinde 18A, 7941GH Meppel
Baander 4, 7811DZ Emmen

 

Patty den Hartigh
Tel. 088 1661 557
Email: patty.denhartigh@2divorce.nl

 

Patty den Hartigh is bemiddelaar in: Dedemsvaart, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Klazienaveen, Meppel, Steenwijk, e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: