Een scheiding betekent onrust, een onzekere toekomst. Hoe nu verder? Door de scheiding goed te regelen kunnen jullie je weer richten op de toekomst. Dat gaan jullie bij mij ervaren.

 

Willen jullie er samen uit komen?

Ik help jullie weer grip te krijgen op jullie leven. In samenwerking met jullie creëer ik inzicht in jullie situatie. Dit doe ik met behulp van een duidelijk stappenplan. Ik bespreek ook de fiscale en juridische (on)mogelijkheden. Ik geef goede voorlichting, waardoor jullie weloverwogen keuzes kunnen maken. Verder zorg ik voor een goede afstemming tussen jullie. Ik ben er voor jullie allebei.

 

Maken jullie je zorgen om jullie huisvesting na de scheiding?

Dan is het goed te weten dat ik al in het eerste gesprek de woonsituatie in kaart kan brengen. Bij dit gesprek is dan geheel vrijblijvend een financieel adviseur aanwezig. Jullie wensen worden direct in kaart gebracht en vertaald naar mogelijkheden.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Hebben jullie kinderen?

Daar schenk ik extra aandacht aan. Een concreet ouderschapsplan zorgt voor een goede basis voor de toekomst van de kinderen. Dit heeft ook invloed op een nieuwe start en goede toekomst voor jullie.

 

Wie ben ik?Nicole Mollink2

Ik ben Nicole Mollink, scheidingsbemiddelaar en Register mediator en ik ben werkzaam in de regio Zuid-Limburg. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn hobby’s zijn hardlopen en paardrijden. Ik ben zeer gedisciplineerd en gedreven. Ik probeer altijd het beste uit mijzelf en anderen te halen. Ik vind het mooi te ervaren dat ik jullie in een moeilijke periode in jullie kracht kan zetten. Telkens blijkt dat met de juiste hulp iedereen tot veel goeds in staat is. Hierdoor zijn jullie in staat de oude situatie af te sluiten en een start te maken met jullie nieuwe leven.

 

Gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zijn jullie van plan te gaan scheiden en wil je weten of het klikt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mijn gesprekslocaties:

Pastoor Siebenstraat 11, 6077AJ Sint Odilienberg
Snellius 1, 6422RM Heerlen
Robert Schumandomein 2, Maastricht

 

Nicole Mollink
Tel: 088 1661 589
Email: nicole.mollink@2divorce.nl

 

Beoordeling van een klant uit Heerlen: Onze bemiddelaar was Nicole Mollink, een hele lieve en aardige vrouw. Scheiden is nooit leuk, maar zij heeft het iets draaglijker gemaakt. Nicole, bedankt voor alles!

Beoordeling van een klant uit Kerkrade: De begeleiding was professioneel, maar ook betrokken en hartelijk, met voor beide partijen evenveel aandacht. Nicole was een fijne gesprekspartner. Zonder haar hadden we dit zeker niet zo geregeld gekregen.

 

Nicole is onder andere actief in Eijsden, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Vaals, Valkenburg, e.o.

 

Gerelateerde artikelen: