margotEen scheiding is een emotioneel proces, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Na de genomen beslissing, komt er veel op jullie af. Dat maakt het lastig om alle consequenties te overzien. Waar gaan de kinderen wonen? Kan één van ons in het huis blijven wonen en hoe ziet het financiële plaatje er voor beiden na de scheiding uit? Ik help jullie graag om overzicht, rust en duidelijkheid te scheppen en tot afspraken te komen die voor zowel de kinderen als jullie beiden goed voelen.

 

Even voorstellen
Ik ben Margot van der Vegt en ik ben scheidingsbemiddelaar voor de regio Hellevoetsluis- Spijkenisse voor 2Divorce. Ik woon in Brielle en ben moeder van 2 lieve jongens. Uit eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om op een respectvolle manier te scheiden en met elkaar in gesprek te blijven. Mijn ex partner en ik hebben nog steeds goed contact met elkaar. Dit is heel bepalend voor hoe de kinderen de scheiding en de situatie erna beleven. Dit is voor mij één van de redenen geweest om scheidingsbemiddelaar bij 2Divorce te worden.

Ik help jullie met mijn ervaring en de kennis, die ik in mijn opleiding heb opgedaan, graag om op een goede manier door de moeilijke periode van de scheiding te komen.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?
Ik zorg dat jullie samen tot afspraken komen die de basis leggen voor de toekomst. Hebben jullie kinderen, dan besteden we veel aandacht aan het ouderschapsplan. Hierin leggen we afspraken vast die de basis zijn voor de zorg voor het kind/ de kinderen voor nu en de toekomst.

Door een financieel adviseur direct bij het eerste gesprek aan te laten sluiten, ontstaat direct duidelijkheid over de haalbaarheid van jullie woonwensen. Dit geeft de rust die nodig is om samen goed door het traject van de scheiding te komen.

2Divorce werkt met vaste tarieven, onafhankelijk van het aantal gesprekken wat nodig is. We kunnen jullie gelijk duidelijkheid geven over de mogelijkheden op gebied van hypotheken door een financieel adviseur aan te laten schuiven bij de gesprekken.

 

Kennismakingsgesprek
Ik nodig jullie graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin jullie persoonlijke situatie besproken wordt en advies krijgen over het scheidingstraject. Mochten jullie een afspraak willen maken of vragen hebben, mail of bel me dan gerust of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

 

Mijn kantooradressen zijn:

  • Geuzenstaete, Krammer 8, 3232 HE Brielle
  • Wilhelminaweg 14, 3253 BW Ouddorp
  • Curieweg 9, 3208KJ Spijkenisse

Bij jullie thuis afspreken is ook mogelijk

 

Margot van der Vegt
Tel: 088 1661 559
Email: margot.vandervegt@2divorce.nl

 

Klantervaring

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Margot is onder andere actief in Brielle, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Maassluis, Oud-Beijerland, Spijkenisse, e.o.

 

Gerelateerde artikelen: