Toen jullie in het huwelijksbootje stapte, was het de bedoeling dat jullie voor altijd bij elkaar zouden blijven. Toch verloopt het anders. En dan staat er ineens een scheiding voor de deur. Wat eens zo liefdevol begon komt nu tot een einde. Dit gaat gepaard met veel emoties, vragen en onzekerheden.

 

Ook ik

Bij mijzelf deed een aantal jaar geleden deze situatie zich ook voor. Er komt dan een hoop op je af. Waar ging het mis? Hoe zit het met de kinderen? Wat voor afspraken moeten er gemaakt worden? En hoe verdelen we alle bezittingen en het huis? Deze vragen in combinatie met een hoop onzekerheid en emoties, kunnen ervoor zorgen dat het maken van afspraken erg lastig wordt. Daarbij kan ik jullie helpen.

 

Mijn rol als mediator in Spijkenisse

Ik zorg ervoor dat we samen stap voor stap het traject doorlopen en alle onderwerpen aan bod komen. Ik ben de neutrale derde partij die jullie in gesprek houdt en zorgt dat er de beste afspraken uitkomen voor jullie beiden. Natuurlijk geef ik ook aan wat de opties zijn en de consequenties hiervan.

Al deze afspraken neem ik op in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Ook de juridische afhandeling die hierna volgt wordt dus ons verzorgd.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Maar wie ben ik nu eigenlijk?

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Wim van Limpt en ik ben scheidingsbemiddelaar/ mediator in de regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, e.o. Voordat ik scheidingsbemiddelaar werd, ben ik jarenlang crisis bestuurder geweest. Emotionele en hectische situaties tussen mensen zijn mij dus niet vreemd. Hier, maar ook tijdens mijn eigen scheiding heb ik mogen ervaren dat goed uit elkaar gaan alleen mogelijk is op basis van draagvlak, veiligheid en goede communicatie naar de toekomst. Die goede toekomst is waar ik mij voor inzet. Ik gun iedereen een fijn leven en een mooie toekomst. En dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen, daar krijg ik energie van.

 

De woning

Een onderwerp die nogal eens een struikelblok kan vormen, is de woning. Een belangrijk onderwerp, waar vaak veel onduidelijk over bestaat. Wie kan er blijven wonen? Moeten jullie het verplicht verkopen? Om meteen te zorgen voor duidelijkheid, zit er tijdens het eerste gesprek al een financieel adviseur aan tafel die aangeeft wat jullie mogelijkheden zijn. Dat geeft meteen een hoop rust en duidelijkheid.

 

Eerste stap

Je hebt de eerste stap in de goede richting gezet, door te kijken of mediation/ bemiddeling wat voor jullie is. Een goed afscheid is namelijk net zo belangrijk als goed kennismaken.

Ik nodig jullie graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik jullie precies wat ik voor jullie kan betekenen en kunnen jullie al jullie vragen stellen. Een afspraak maken kan via het contactformulier of door te bellen of mailen naar onderstaande.

 

Wim van Limpt
Tel: 088 1661 557
Email: wim.vanlimpt@2divorce.nl

 

Wim van Limpt is bemiddelaar in Brielle, Hellevoetsluis, Oud Beijerland, Poortugaal, Spijkenisse, 

 

 

Gerelateerde artikelen: