De beslissing is genomen…..

Jullie hebben besloten om te gaan scheiden, een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Er komt van alles op jullie af. Wat is de beste manier om voor de kinderen te zorgen? Hoe gaan jullie het financieel regelen? Hoe kunnen jullie allebei naderhand je leven weer opnieuw oppakken? Dit zijn een aantal vragen die op jullie af kunnen komen.

 

Hoe verder te gaan?

Het hele proces van scheiden is vaak een emotionele achtbaan. Samen weer om tafel gaan zitten en afspraken maken kan een behoorlijke uitdaging zijn. Waar het om gaat, is samen de beste oplossingen te vinden, op basis van gelijkwaardigheid en respect met ruimte voor emotie. Ook al ben je het soms niet met elkaar eens.

Op neutrale wijze zet ik me in om voor jullie beiden tot een goede oplossing te komen die rust geeft voor het heden en de toekomst. Ik ben er voor jullie allebei!

Aan de hand van een overzichtelijke aanpak gaan we samen stap voor stap de voor jullie belangrijke onderwerpen bespreken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: zorg voor de kinderen, een financieel adviseur die helpt bij zaken omtrent hypotheek en woning, boedelverdeling of budgetplanning. Uiteindelijk worden al jullie afspraken vastgelegd in het convenant.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Even voorstellen..

Mijn naam is Jochem Brenninkmeijer en ben als geboren en getogen Achterhoeker ook scheidingsbemiddelaar in deze prachtige regio. Gezien mijn eigen ervaring met echtscheiding weet ik hoe belangrijk het is om deze periode met een goed gevoel af te kunnen sluiten, om zo ook echt een nieuwe start te kunnen maken. Daar wil ik jullie graag bij helpen.

 

Kennismakingsgesprek

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Of rustig bekijken of er voldoende vertrouwen is om samen dit traject te bewandelen? Graag nodig ik jullie uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
In zaken waarbij sprake is van een eigen woning, kan al bij het kennismakingsgesprek een financieel adviseur aanwezig zijn. Daarmee worden de (on)mogelijkheden over jullie huis en hypotheek meteen in kaart gebracht. Dat geeft duidelijkheid, overzicht en rust.

 

Mijn gesprekslocaties:

Koopmanslaan 3, 7005BK Doetinchem
Meander 251, 6825MC Arnhem
Beatrixpark 22, 7101BN Winterswijk
Nieuwe weg 5, 7261NL Ruurlo
Haalmansweg 42, 7241CP Lochem
Waterstraat 5, 7201HM Zutphen

 

Jochem Brenninkmeijer

Tel.: 088 1661 557
Email: jochem.brenninkmeijer@2divorce.nl

 

Jochem is bemiddelaar in: Arnhem, Borculo, Bronkhorst, Duiven, Doesburg, Doetinchem, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Rheden, Rijnwaarden, Ruurlo, Winterswijk, Zevenaar e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: