Bij een scheiding komt nogal wat kijken. Zowel zakelijk als emotioneel. Er komen in hoop vragen in jullie op die vaak moeilijk te beantwoorden zijn zonder hulp. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom het huis? En hoe zit het met het verdelen van de financiën en het pensioen? Ik help jullie hier graag bij.

 

Bemiddeling t.o.v. advocatuur

Kiezen jullie voor advocatuur, dan staan jullie recht tegenover elkaar. De advocaten strijden voor het belang van hun eigen cliënten, ten koste van de relatie. Bij mediation staat in plaats van conflict, juist samenwerking centraal. Het gaat uit van jullie oplossend vermogen en de scheidingsbemiddelaar/ mediator helpt bij deze onderlinge communicatie. Niet alleen de communicatie wordt in juiste banen geleidt, maar er wordt ook gezorgd dat alle onderwerpen aan bod komen, de opties uitgelegd worden en de consequenties hiervan. De mediator gaat samen met jullie op zoek naar de beste afspraken voor jullie beiden en noteert deze in het echtscheidingsconvenant en bijbehorende ouderschapsplan.

 

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Mijn keuze

Mijn naam is Swaas van Heck. Tijdens mijn rechtenstudie inspireerde professor Hoefnagels mij met zijn verhalen rondom echtscheiding. Gezien het stukje hierboven weet je natuurlijk al waar ik voor heb gekozen: ik ben mediator geworden.

 

Financieel advies

Jaren geleden ben ik gescheiden met behulp van een mediator. De afwikkeling van de hypotheek bleek echter nogal een opgave. Had de dienstverlening van 2Divorce toen maar bestaan! Dat had ons een hoop gedoe bespaart en snel voor duidelijkheid gezorgd. Bij 2Divorce kan er namelijk tijdens het eerste kennismakingsgesprek al een financieel adviseur aansluiten. Zo hebben jullie meteen duidelijkheid over de mogelijkheden. Vragen van de kinderen als “moeten we nu verhuizen?”, kun je dan een stuk sneller beantwoorden. Voor het hele gezin dus sneller rust.

 

Nieuwe start

Zijn jullie bereid de eerste stap te zetten richting een nieuwe start? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik beantwoord dan al jullie vragen en ik vertel jullie meer over onze dienstverlening.

 

Swaas van Heck
Tel: 088 1661 557
Email: swaas.vanheck@2divorce.nl

 

Swaas van Heck is bemiddelaar in: Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Moerdijk, Oosterhout, Oudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, Teteringen, Zevenbergen, Middelburg, Renesse, Zierikzee, Goes e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: