Scheiden, een emotioneel besluit met veel onzekerheden.

“Hoe zit het eigenlijk met ons huis en onze hypotheek? Hoe gaan we de zorgtaken omtrent de kinderen verdelen?”
Als onpartijdig scheidingsbemiddelaar kan ik jullie helpen door structuur aan te brengen met daarin ruimte voor emotie. Door het maken van heldere afspraken waar jullie je beide prettig bij voelen, wordt er een goede basis gelegd voor de toekomst.
Tijdens het doorlopen van het proces is wederzijds respect de basis. Vanuit een neutraal oogpunt zal ik samen met jullie kijken naar jullie gezamenlijke belangen zodat er rust ontstaat en er niets over het hoofd wordt gezien.

 

Jullie blijven ouders van jullie kinderen

Als partners gaan jullie scheiden, maar jullie blijven altijd ouders van jullie kinderen. Kinderen mogen zeker niet het dupe worden van deze emotionele periode.
Daarom is het zeer belangrijk dat een ouderschapsplan opgesteld wordt dat in de toekomst ook goed toepasbaar is. Samen met jullie stel ik dit ouderschapsplan op en zorg ervoor dat alle facetten aan bod komen.

 

Huis en hypotheek

Onzekerheden omtrent huis en hypotheek brengen veel onrust. Samen met een financieel adviseur zorg ik ervoor dat hier goede afspraken over gemaakt worden. Tijdens het intakegesprek kan de financieel adviseur aansluiten en meteen antwoord geven op jullie vragen die te maken hebben met jullie woonwensen.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Tarieven
2Divorce werkt met een vast tarief. Op die manier weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en komen jullie niet voor verrassingen te staan.

 

Even voorstellen
Mijn naam is Elles Bosmans en ben scheidingsbemiddelaar in de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en Schouwen-Duiveland. Na jarenlang gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening en met mijn ervaring als coach, wilde ik mijn kennis bundelen en mensen begeleiden door deze moeilijke fase in hun leven. Mijn kracht ligt dan ook in het gestructureerd begeleiden van het scheidingstraject gepaard met de ruimte die nodig is voor de emotie die hierbij komt kijken.

Als gescheiden moeder van een dochter en bonusmoeder van een zoon weet ik inmiddels dat een nieuw begin pas mogelijk is als de vorige periode goed is afgesloten en er goede afspraken zijn omtrent de toekomst van jullie kinderen. Rust, wederzijds respect en heldere afspraken zijn hierbij erg belangrijk. Je bent immers nog steeds samen ouders van jullie kinderen.

 

Mijn gesprekslocaties
Burgemeester Prinsensingel 61, 4701 HK Roosendaal
Interium Business Centrum, Zuidzijde Haven 39A, 4611HC Bergen op Zoom
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Noordstraat 1A, 4493AE Kamperland
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg

Uiteraard kom ik ook graag bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek.

 

Elles Bosmans
Tel: 088 1661 557
Email: elles.bosmans@2divorce.nl

 

Elles Bosmans is bemiddelaar in: Bergen op Zoom, Burgh Haamstede, Halsteren, Middelburg, Poortvliet, Renesse, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee, Zundert, e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: