Emoties en zakelijke inzichten door één deur

Scheiden, er komt veel bij kijken. Niet alleen de praktische en zakelijke kant, maar zéker ook de emotionele kant. Jullie willen iemand die bij het scheidingsproces kan helpen, die kan adviseren én het gehele proces bewaakt. Anderzijds willen jullie ook dat er begrip en ruimte voor jullie gevoel is tijdens het scheiden. Door deze gevoelens is het misschien lastiger gedurende het scheidingsproces de benodigde keuzes te maken en in gezamenlijk overleg zaken af te ronden. Ik kan jullie daarbij helpen op een complete en efficiënte wijze.

 

Rust, duidelijkheid en tevredenheid

Jullie willen zo snel mogelijk rust en overzicht. Samen met jullie kan ik rust en duidelijkheid geven. Ik heb het proces scherp en zorg dat we overal aan denken en juist afhandelen. In jullie beider belang. Uiteindelijk is mijn doel dat jullie na afloop van de bemiddeling een tevreden gevoel overhouden over de afhandeling, ieder verder kan en dit rust en ruimte geeft voor een nieuwe start.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Kinderen

Jullie willen bij deze scheiding het beste voor de kinderen. Zij mogen niet de dupe worden en alles dient zo goed mogelijk verteld en uitgelegd te worden. Als moeder van twee geweldige zoons weet ik hoe groot het belang van het kind is. Ik kan jullie hierbij helpen en adviseren. Waar nodig maken we gebruik van het zorgteam wat is opgesteld. In dit zorgteam heb ik een samenwerking met diverse coaches en zorgverleners, zodat bijvoorbeeld ook een kindercoach met jullie kan mee kijken. Jullie kinderen zijn het belangrijkste.

 

Zakelijke kant

Ook de zakelijke kant is belangrijk onderdeel van de scheiding. Indien we te maken hebben met een koopwoning krijgen jullie een financieel advies t.a.v. de hypotheek. De “snel wonen scan” geeft direct inzicht in de mogelijkheid en haalbaarheid. Zodat dit later in het proces niet als onverwachte onhaalbaarheid naar voren komt. Een complete en unieke oplossing.

 

Hoe werkt het/ wat kost het?

Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek geef ik jullie helderheid over de kosten. Het is een all-in pakket, waardoor er geen verborgen kosten zijn achteraf. Van de gesprekken tot en met de juridische afhandeling, alles zit in dit pakket.

 

Wie ben ik?aimee-spies-2

Ruimte voor gevoelens, gedegen kennis en een efficiënte aanpak. Daar sta ik voor. Met mijn werkervaring als relatietherapeut ben ik bekend met de eventuele emoties die jullie kunnen hebben en hoe we hiervoor ruimte kunnen creëren tijdens de zakelijke afhandeling. Ik werk efficiënt aan jullie proces en zorg voor structuur en duidelijkheid. Ik zal jullie ontzorgen. Ook mijn ruime werkervaring in het vastgoed zorgt voor een gedegen financiële kennis en ruime ervaring die van pas komen. Ik ben er voor jullie en werk in jullie belang. Graag maak ik kennis, zodat ik persoonlijk kan vertellen hoe ik, als scheidingsbemiddelaar voor de regio Arnhem, jullie scheiding tot een zorgeloos, efficiënt proces kan laten verlopen. En hoe ik dit tot een goed einde en nieuwe start kan brengen.

 

Een nieuw begin

Scheiden is ook een nieuw begin. Een nieuw begin kan pas van start gaan na een goede afsluiting…Daar kan ik jullie in begeleiden. Je kunt contact opnemen via het contactformulier hiernaast, bellen naar 088 1661 509 of een mail sturen naar aimee.spies@2divorce.nl.

 

Mijn gesprekslocatie:

Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842CV Arnhem

 

Aimee Spies
Tel.: 088 1661 509
Email: aimee.spies@2divorce.nl

 

Klantervaring

Beoordeling van een klant uit Elst: Hele goede gesprekken. Aimee is vriendelijk en begripvol en heeft ons uitermate professioneel geholpen en ondersteunt.

Lees alle 2Divorce reviews.

 

Aimee is actief in: Arnhem, Bemmel, Dieren, Duiven, Doorwerth, Huissen, Rheden, Velp, Westervoort, Zevenaar e.o.

Gerelateerde artikelen: