Het hoge woord is er uit. Jullie gaan scheiden…. En nu? Hoe moet je dat aanpakken en wat moet er eerst? Hoe regelen jullie alles zo goed mogelijk voor jullie kinderen in deze periode, maar zeker ook daarna en wat is er mogelijk met het huis, eventuele hypotheek en schulden?

 

Scheidingsbemiddeling

Allemaal hele herkenbare vragen waar ik gelukkig, als scheidingsbemiddelaar een goed antwoord op kan geven en jullie stap voor stap in kan begeleiden. Samen met jullie inventariseren we wat voor jullie beiden belangrijk is en nemen dit op in het uiteindelijk convenant dat we door de Rechtbank laten bekrachtigen. Hebben jullie kinderen? Dan is het natuurlijk logisch dat ook zij centraal staan bij het opstellen van een bij jullie passend en compleet ouderschapsplan dat ook in de praktijk uitvoerbaar is! Tijdens dit hele proces, waar natuurlijk ruimte moet zijn voor emoties, ben ik jullie onpartijdige gesprekspartner en help ik jullie stap voor stap door de scheiding heen.

 

Hoe zit het straks met de financiën en waar gaan we wonen?

Bij een scheiding dient het financiële vraagstuk natuurlijk ook uitgebreid onder de loep genomen te worden. Veel stellen maken zich vaak zorgen over de gezamenlijke woning. Moet het huis verkocht worden of kan één van jullie er blijven wonen? Daarom zal er direct bij het kennismakingsgesprek, een Financieel Specialist aanschuiven die jullie hierover kan informeren. Dankzij de SnelWonenScan weten jullie dan gelijk al of het financieel haalbaar is om jullie woonoplossing ook daadwerkelijk te realiseren. Jullie krijgen dus direct antwoorden en dat geeft duidelijkheid, maar ook heel belangrijk, rust!

 

Even voorstellen

Mijn naam is Astrid Okker. Voordat ik startte als Scheidingsbemiddelaar heb ik jaren met veel plezier als Personeelsfunctionaris en HR-Adviseur gewerkt. In dat vak ontdekte ik dat mijn werkplezier komt uit het contact met mensen en hulp bieden bij het maken van de juiste keuzes. Dus uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om belangen te wegen en daarbij emotie de ruimte te geven. Mensen die met mij gewerkt hebben, omschrijven mij als een enthousiast en positief ingesteld mens met oprechte interesse in mijn gesprekspartners.

 

Gratis Kennismakingsgesprek

Een scheidingstraject kan soms best zwaar zijn en dan is het prettig om begeleid te worden door iemand waarmee je een klik hebt. Ik nodig jullie graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en zal ik uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Voor het kennismakingsgesprek kunnen jullie naar een van de onderstaande locaties komen of we maken een afspraak bij jullie thuis

Mochten jullie daarnaast nog vragen hebben óf een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer: 088 1661 557, email astrid.okker@2divorce.nl of door het invullen van het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

 

Mijn gesprekslocaties:

Baronie 68-70, 2404 XG Alphen aan den Rijn
Leeghwaterstraat 25, 2811 DT Reeuwijk
Haven 67, 2871 CL Schoonhoven
Jaap Bijzerweg 19, 3446CR Woerden

 

Astrid Okker
Tel: 088 1661 557
Email: astrid.okker@2divorce.nl

 

Astrid Okker is actief in onder ander: Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Ouderkerk aan den IJssel, Waddinxveen, Woerden, e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen: