Uit elkaar met begrip? Het kan!

Uit elkaar gaan is intens en ingrijpend. Jullie gaan veel beslissingen nemen over jullie toekomst apart. Waar gaan jullie wonen? Hoe maken jullie goede afspraken over de zorg van jullie kinderen? Hoe kom je straks rond? Waar heb je wettelijk recht op? Veel om over na te denken en samen afspraken over te maken in het emotionele proces dat jullie doorlopen.  Als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie ondersteuning, houvast en structuur in het proces en ontzorg jullie graag. Zo kunnen jullie een nieuwe start maken, apart van elkaar.

 

Welzijn van jullie kinderen

Kinderen reageren verschillend op een scheiding. Sommigen worden heel stil en trekken zich terug, anderen reageren heel heftig. Heel belangrijk hierin is de manier waarop jullie als ouders met de situatie omgaan. Van mij als scheidingsbemiddelaar mag je verwachten dat ik jullie help en tips geef hoe jullie richting jullie kinderen hier het beste mee om kunnen gaan. Jullie blijven immers ook na de scheiding hun ouders.

 

Weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak

 

Even voorstellen..

Ik ben Maurice Wolters. Ik woon inmiddels 18 jaar in Dordrecht en ben scheidingsbemiddelaar voor de regio Flevoland. Na mijn werk als MfN Mediator was het voor mij een logische stap me te specialiseren als scheidingsbemiddelaar. Zelf ben ik ook twee keer uit elkaar gegaan en ik weet dat scheiden veel emoties te weeg brengt, maar het kan zeker met begrip en respect voor elkaar.

 

Laten we afspreken en kennismaken

Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier rechts in, bel of mail en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op. Ik leg in het kennismakingsgesprek graag uit wat ik voor jullie kan betekenen.

 

Daarnaast kan het ook bij jullie thuis als jullie dit fijn vinden, of we zoeken elders een geschikte ruimte.

 

Maurice Wolters
Tel.: 088 1661 557
Email: maurice.wolters@2divorce.nl

MfN registermediator logo

 

 

Maurice Wolters is bemiddelaar in: Almere, Dronten, Lelystad, Zeewolde e.o.

 

Beoordeling van een klant uit Zwijndrecht: “Zeer tevreden, voelde mij geen ‘nummer’. Niet gehaast, voelde mij op mijn gemak. Fijn dat er zo veel geregeld wordt.”

Beoordeling van een klant uit Ridderkerk: “Mijn ervaring als klant bij 2Divorce kan ik Maurice van harte aanbevelen! Een helder uitleg over wat mij te wachten staat zodat ik niet achteraf voor verrassingen kwam te staan. Maurice is op alle fronten duidelijk over het verloop van de scheiding. Ik heb dit als ‘gemak’ ervaren en zou Maurice van harte aanbevelen.”

 

Gerelateerde artikelen: