Ben je op zoek naar 2Divorce ervaringen? Beoordelingen van onze klanten vind je terug op Klantenvertellen. Op deze site worden dagelijks honderden ervaringen gedeeld over een grote verscheidenheid aan diensten. Mediation bij scheiding ervaringen kunnen eveneens op deze site worden gedeeld. Het is daarnaast ook mogelijk om je ervaring met 2Divorce naar ons op te sturen. Zie onder een greep uit de 2Divorce ervaringen van onze klanten.

2Divorce ervaringen

Wat kun je van ons verwachten? Dat kunnen onze klanten je het beste vertellen. Zij deelden hun ervaringen met mediation bij scheiding door 2Divorce.

Fien en Teun

Onze bemiddelaar is zeer professioneel in het werk wat ze doet, maar uit alles blijkt ook een warme betrokkenheid en persoonlijke, individuele benadering. Indien nodig legt ze steeds opnieuw uit wat precies bedoeld wordt: haar uitgangspunt is duidelijk dat beide partijen goed begrijpen wat er besproken en vastgelegd wordt. Haar werkwijze heb ik als zeer plezierig ervaren: doortastend maar nooit te snel, haar spontane manier van benaderen maakt dat je je op je gemak voelt om ook vragen en ‘zorgen’ op tafel te leggen.

Kiki en Matthijs

Twee jaar geleden bij de advocaat liep onze scheiding mis en zijn we maar bij elkaar gebleven. Bij 2Divorce was het totaal anders. Onze bemiddelaar was menselijk, begripvol, dacht mee, kwam met oplossingen waarmee wij allebei tevreden waren. Ik raad iedereen aan als ze gaan scheiden niet naar de advocaat te gaan, maar naar een bemiddelaar van 2Divorce, die alle problemen rondom het scheiden, wat toch al ingrijpend is, uit handen neemt, en met begrip voor beide partijen oplost op een manier ter tevredenheid van ons allebei, waardoor het deze keer niet tot een vechtscheiding leidde.

 

Weten wat we voor jullie kunnen betekenen?

Neem contact op

 

Mathilda en Gijsbert

Wij zijn op een professionele wijze geholpen bij de scheiding, waarbij alles ter sprake is gekomen en goed is uitgelegd. Voor beide partijen is gekeken om het beste eruit te halen en vanwege de expertise en onafhankelijkheid van een mediator is dit bij ons goed gelukt. Nu kunnen we allebei verder om onze eigen toekomst op te bouwen.

Lidia en René

Scheiden is een moeilijk emotionele achtbaan. Dan is het fijn dat er iemand is die je helpt iedere hobbel te nemen en je veilig laat uitstappen.
Mijn ex en ik zijn zeer tevreden geweest over iedere stap die wij moesten nemen. Wij zijn op goede voet uit elkaar gegaan. De mediator was er voor ons allebei, altijd te bereiken overdag en in de avond. Heel prettig ervaren, keurige verslagen en alles wat wij nodig hadden om het eerlijk en oprecht af te handelen is ons geboden. Zeker een aanrader.

Charlotte en Mike

Onze bemiddelaar is een betrokken en ervaren mediator. Zij werkt objectief, maar dit betekend niet dat zij de persoonlijke emotionele kant van het verhaal negeert, juist geeft zij er aandacht aan. Een oprecht en mooi mens, met geduld, deskundigheid en mededogen. Ik wens niemand een echtscheiding, maar als het moet is heel belangrijk dat je goed begeleid kan worden. Ik zou haar aanbevelen.

Anna en Rachid

We vonden het in eerste instantie erg moeilijk om over zaken als het huis en de kinderen te praten. Over het huis was veel onrust. We dachten dat we beiden niet in het huis konden blijven wonen. Er kwam echter een oplossing, waar we zelf niet op waren gekomen. Daarom kon Rachid in het huis blijven wonen, ondanks de onderwaarde. Omdat dit belangrijke punt voor ons was opgelost, was het voor ons ook makkelijker om het in overleg eens te worden over de kinderen.

Suzanne en Wouter

De scheiding was voor ons beiden een zeer emotionele tijd. Om deze reden dachten we in eerste instantie niet dat we er samen uit konden komen. Een familielid raadde aan om eens te oriënteren naar mediation bij scheiding, omdat hij hier ervaring mee had. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we direct een goed gevoel over dat we er uit zouden komen. Dankzij de professionele begeleiding zijn we overal uiteindelijk toch uitgekomen.

Justus en Lennard

Het is fijn dat de scheidingsbemiddelaar duidelijk heeft aangegeven hoe het scheidingstraject er uit ziet en wat er allemaal bij komt kijken. Hierdoor wisten we beter waar we aan toe waren en was het makkelijker om de emoties de baas te blijven. We zijn zeer te spreken over de mediation van 2Divorce. Nu kunnen we ons weer gaan richten op de toekomst.

Karlijn en Ed

We waren erg bang dat de kinderen de dupe zouden worden van onze echtscheiding. Dit wilden we koste wat het kost voorkomen. Er was namelijk erg veel gebeurd, waardoor het niet meer mogelijk was om op een normale manier met elkaar in gesprek te gaan. Dankzij de goede aanpak van de mediator van 2Divorce hebben we uiteindelijk toch goede afspraken kunnen maken. We konden helaas geen vrienden blijven, maar respecteren elkaar nog wel. We zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt voor onze kinderen.

Henriette en Frank

We wilden geen vechtscheiding. Om ons heen hadden we eerder gezien dat dit wel gebeurde. Zulke conflicten en zo’n lange nasleep wilden we per se voorkomen. Het was fijn dat de scheidingsbemiddelaar van 2Divorce veel taken uit handen nam en ons door het scheidingsproces heeft geleid. Hierdoor was de scheiding binnen 3 maanden afgehandeld en waren er goede afspraken gemaakt over de woning en de kinderen.

Is één van de onderstaande diensten iets voor jullie?

SCHEIDEN MET
BEGRIP

Lees meer

SCHEIDEN MET BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

Second
opinion

Lees meer